Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макетът на KamaZZo
Rizar:
Много добре! Браво! :good: Аз мислех този прелез да го взимам по- натам, но си харесах друг на Алхаген...
fpk1999:
--- Цитат на: JesusBlack14 link=topic=3772.msg76211#msg76211 date=1333957651 ---Кой да се е отказал :scratch_ones_head:
--- Край на цитат ---
Отказаха се от макети те си daddy bg и chimol за да започнат други най-вероятно.Днес matross се отказа от "железницата" си.Някои пък разпродават целите си колекции.Аз имам познат който се отказа от макета си заради "кризата" така да се каже.Да допълвам ли още?
JesusBlack14:
Еми значи хората нямат достатъчно мерак. daddy_bg не е спирал да бачка, просто продаде СТАРИЯ макет. :) В общи линии някои хора разпродават не защото искат а защото им се налага :fie: Само сега да не вземеш и ти да се откажеш :)
daddy_g:
Не съм се отказал..просто не бях доволен от резултата и го продадох на един англичанин да му се радва..сега си правя нов макет в N и овала от диорами в НО...и действам и с разработката на БДЖ 55-серия :) :) :) Kamazzo макета ти ме радва,ако имаш нужда от помощ за нещо съм насреща
Rizar:
Абе човек има ли мерак и криза да е ще намери начин да и купи по нещо. KamaZZo купешки ли ти е автомобилният път или сам си го правил и ако да от какво?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия