Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макетът на KamaZZo

<< < (18/21) > >>

Rizar:
Какво продаваш си макета? Защо?  :(

KamaZZo:
...продавам,разменям нямам вече къде да го държа.Мога да го дам със всякакви неща към него (сгради,дигитално захранване и тн.) а мога да дам и по-малко неща съответно за по малко пари.Цената ще по-договаряне,мога да осигуря и транспорт!

Колега, форумът има специално място за публикуване на обяви за продажби - т. нар. "Оказион". Моля, пуснете съобщението си за продажба на макета там!

Dispatcher

KamaZZo:
Разбрано диспечер!Край.  :sarcastic:

KamaZZo:
Въпреки намерението ми за продажба на макета,закупих и сглобих още две сгради на ПИКО-фабрика и масларница.Възнамерявам докато обявата тече та поработя още върху него,ще завърша тунела така че за новия му собственик да остане оформлението на средната част на макета.До момента съм вложил над 1000 лв за материали,релси,сгради и тн.Разбира се съм склонен на отстъпки в цената за да не се наложи накрая да го разваля.Както съм написал и в обявата приемам всякакви предложения като пари+модели (само чисто нови) както и релсов път тъй като нямам намерение да се отказвам а само ще направя друг макет който да отговаря на новите изисквания за пространство,какво да се прави занесох го в апартамента и ми зае цялата спалня. :drinks: :hi:

KamaZZo:
Така реших да оформя тунела в крайна сметка,на мен ми хареса как се получи надявам се на добри отзиви.

Стълбата ще бъде поставена на основи така че да застане както трябва,сега е лепната с една капчица лепилце колкото да видя как ще стои.

А това са папури изработени от фирма "ЕЛИДА" Гр.Разград,както и дърветата около църквата:

Както се вижда на снимките имам да довършвам но общо взето ще изглежда по този начин.Папура ще бъде поставен по начин по който няма да изглежда не естествено,боядисването на основата в синьо не се оказа достатъчно добро решение затова ще пробия отвори в езерото и ще ги "засадя"

Купих и малко пейки:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия