Имам едно съвсем сериозно и последно предложение от мен изобщо за този форум.
Предлагам да се въведе длъжността "Най-старши главен администратор на форума" и за нея предлагам безапелационно да бъде назначен пожизнено потребител pach. Причините са следните:
1. Въпросният потребител доказа в последните дни, че форумът на www.railwaypassion.com е центърът на малката му вселена и за него нищо друго не съществува. Не бива да сме лоши и да накърняваме крехкото му психическо здраве след тримесечния му бан /естествено крайно несправедлив!/. Как ли той не е сложил край на живота си за трите месеца "заточение" и какво му е било в душата, четейки денонощно форума през телефон и не можейки да изкаже най-ценни мисли. Направо някой лош админ жестоко се е изгаврил с него, лишавайки го от единствената му утеха в този тежък свят. Нужна е справедлива компенсация!
2. В последните 2-3 дни потребител pach показа неоспорими желания, настройки и способности да изземва функциите на модератори и администратори, давайки навсякъде ценни указания и уточняващи напътствия на много потребители по теми от най-широк спектър /включително и най-вече извън ЖП моделизма/. Той е сканирал в pdf формат цялата история на форума - не бива това да пропадне някъде в небитието и дори буква от изтрит пост не бива да се затрие за поколенията...
3. Предавайки цялата власт в ръцете на потребителя автоматично ще се решат безброй проблеми във форума, като отпадне загубата на време в писане на предложения, гласуване, контрапредложения, контрагласуване, пилеене за сили, нерви и средства, лишаващи ни от възможността да се забавляваме с любимото си хоби. Получавайки възможност, pach ще реши кардинално въпросите за не повече от половин час, банвайки во веки веков по ЕГН около 35% от настоящите потребители - т.нар. "неуважаващи pach". Останалите около 60% сами ще се откажат да се мерят с него в рамките максимум на 2 седмици - тук естествено слагам част от втората група, които ще му зададат "некоректни въпроси" и ще получат и те бан в рамките на 1 минута - все пак да не забравяме, че потребителят живее денонощно в този форум и не може да допусне проблеми и разправии... Така, след около месец максимум и с минимум усилия, форумът ще придобие така желания от всички вид, където ще остане една групичка фенове на стила и методите на pach под неговото вещо и компетентно ръководство по всички въпроси. И нека бъде тишина, мир и спокойствие... 
Моля, предложението ми да бъде взето напълно сериозно... Искрено се извинявам на потребител pach, че го споменавах, но сами виждате, че нямаше друга възможност предвид предложението ми. 
Тъй като срока за предложения изтича днес в полунощ,
и АКО администрацията се съобрази с нашите предложения,
както и АКО въобще направи някакви промени,
моля това предложение (от цитата ппо-горе)
да не се взима под внимание!Макар и в убедеността на сериозността му, нека все пак под тази форма да не се прави опит
както за психоанализа (нещо познато на въпросния потребител отправил предложението),
така и за изясняване на личностни отношения скрити под една или друга форма.
Някъде още в началото админастрацията настоя за коректност след което си затвори очите (пак опряхме до различния аршин)
и въпреки прякото алармиране от друг нейн "любимец", не предприе никакви мерки по въпроса!!!
Смятам, че цитирания по-горе пост съдържа пряко и коствено нарушение на тук досега "спазващите"
се правила и в частност точките
т.1.4 и т.1.14:1.4 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат мнението ще бъде редактирано или отстранено от темата. Потребителските имена на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*" или мненията ще бъдат изтривани.
В поста на горния цитиран потребител се прави пряка характеристики за мен
и анализ на психичното ми здраве., което е ПРЯКО НАРУШЕНИЕ на цитираната точка от правилника на форума.
т. 1.14
1.14 Често повтарящи се мнения с еднакво съдържание, мнения със съдържание далеч от темата или теми със съдържание далеч от раздела, в който са създадени, ще бъдат определяни като SPAM. Такива мнения/теми ще бъдат отстранявани, а авторът им ще бъде предупреждаван официално. При доказано наличие на умишлени действия, потребителското име на съответния участник ще бъде деактивирано.
Последните сто (не съм ги броил) мнения на въпросния потребител той по един или друг начин допуска постоянни повторения под различна форма,
в които постоянно се занимава с моята личност, моите умения, моите постове и т.н. тоест е в пряко нарушение на т.1.14
Това действие беше предприемано дори по време на тримесечното ми отсъствие (за наказание) от форума, за което администрацията и се
налагаше да трие тези постове, след като други потребители показваха грознотата на свършеното в отсъствие на коментирания човек.
Настоявам уважаемата администрация да вземе съответните мерки указани в правилника
(поне докато е в сила този правилник),
за което благодаря предварително.