ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

За форума по принцип

<< < (31/50) > >>

widowmaker:

--- Цитат на: Boris 2-12-4 link=topic=3789.msg77143#msg77143 date=1335097709 ---Сега доволен ли си?!? Изблизах си окъканото...
И аз съм нитоброяч понякога, но от дървото не можем да видим гората - или искаш да разводниш темата?!?

--- Край на цитат ---

Не, просто се постарай да не правиш грешки след като апелираш за чистота на езика.
Виж си темите колко са "нашарени" с емотикони и препинателни знаци там, където изобщо не им е мястото.
Тирета след запетайки (които пък не са си на мястото), липсващи точки в края на изречението,
липсваща главна буква за началото му, пълен, непълен член и т.н.
Нищо лично, просто като видя, че си писал и гледам да не го чета, щото с този твой словоред всичко е една голяма каша.
Не се заяждам, а изказвам своето мнение относно стила ти на писане.
И пак - нищо лично, просто нека сме обективни (и критични) на 100%, нали така?

Boris 2-12-4:
Съгласен съм с Теб на 100%.
Един ден се надявам да мога да съгласувам съдържание с препинателни знаци.
На този етап обръщам много повече ффнимание на съдържанието, което ни на йота не ме извинява...
 :drinks: :drinks: :drinks:

mitko0888:
Остава да напишете и за явното нежелание човек да се постарае да пише на български език.
Да видим кой пръв ще намери пример за това във форума?
И дали и това не е отново двуаршинно премерено (за мен - толерирано) от т.н. Администрация (който и да е зад това име).

Vlado:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3789.msg77153#msg77153 date=1335104455 ---Остава да напишете и за явното нежелание човек да се постарае да пише на български език.
Да видим кой пръв ще намери пример за това във форума?
И дали и това не е отново двуаршинно премерено (за мен - толерирано) от т.н. Администрация (който и да е зад това име).

--- Край на цитат ---

Ако имаш предвид piko1, то е добре да знаеш, че момчето има здравословни проблеми и затова пише така, а не защото не желае. А що се отнася до многото други, които не пишат граматически и пунктуационно правилно, е добре да си дадеш сметка, че ако бъдат отстранени от форума, ще останат много малко "писари". Аз също се дразня нa неграмотното писане, но и си давам сметка, че няма как да се преборим с това. Поне на този етап. Освен ако някой не се нагърби да преподава правопис, което пък ще обиди мнозина. В крайна сметка е по-важно съдържанието, а за другото, признавам си, си затварям очите, колкото и да не ми се иска.

За да ви стимулирам да пишете, обявявам 24.04.12 г., вторник, 24,00 ч. за крайния час за даване на предложения за подобряване работата на форума. След това временно темата ще бъде заключена, за да могат да се обработят дадените предложения. След което ще се обяви списъкът с предложения за окончателна редакция. Накрая идваме наред ние - администрацията, да определим какво ще се случва в бъдеще и какво не.

mill:
Аз с риск да ми се смеете ще попитам -Какво му е на форума, какво ще сменяте .... Различни хора пишат тук  ,никога сигурно няма да има единомислие.Ще има периоди на затишие,ще има и такива на оживени дискусии.Според мен няма много разисквания на ж.п. тематика в момента ,защото 80% от заплатите ни отиват за най-неотложни нужди,другите 20% в банките по кредити,а може и фифти-фифти при някои.Какво да си купиш,какво да сглобиш с желание :sorry:?Ако се подобри дереджето в държавата ,ще видите как ще се оживи форума.Ето най-важната новина днес за БДЖ е как са хванали служителите на г.Свиленград крали гориво.Какво да му коментираме и обсъждаме на това....
Лично аз не смятам,че има нужда от кардинални промени по форума.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия