ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

За форума по принцип

<< < (33/50) > >>

Best Ripper:

--- Цитат ---Последните сто (не съм ги броил) мнения на въпросния потребител той по един или друг начин допуска постоянни повторения под различна форма,
в които постоянно се занимава с моята личност, моите умения, моите постове и т.н. тоест е в пряко нарушение на т.1.14
Това действие беше предприемано дори по време на тримесечното ми отсъствие (за наказание) от форума, за което администрацията и се
налагаше да трие тези постове, след като други потребители показваха грознотата на свършеното в отсъствие на коментирания човек.

--- Край на цитат ---
pach, за твое сведение само ВЕДНЪЖ съм направил задявка по твой адрес, докато те нямаше. Тогава и твоите "защитници" ми бяха отговорили, но аз така и не успях да прочета нищо от техните постове, защото когато влязох във форума въпросният ми пост и последващите бяха изтрити! И за разлика от теб не правя пълно разследване на случая...
Използвам случая да ти се извиня официално за това, което съм направил тогава...  :drinks:
Държа обаче и ти да се извиниш за поредната си долна инсинуация, изказана по-горе в първото изречение на цитата, и да престанеш с безпочвените си твърдения и приказки на вереф. Един пост не са сто /за разлика от твоите/, още по-малко че нямаш никакви доказателства на написаното от теб! Това примерно, че не харесваш какво пиша по нещо от общ характер /примерно на тема рИализЪм/ и ти не си съгласен с него, изобщо не виждам защо го приемаш като лична нападка и лично се засягаш! Сам твърдиш, че моето участие било основно в последния раздел, добре... Хайде дай пример, че съм се държал некоректно дори и там. Или може би се отъждествяваш и с Пайнер студио ли???  :blink:

Относно предложението ми да си админ... Ти даваш своите предложения с конкретни имена, аз нямам ли право да дам също конкретни? Или ти имаш право да пишеш точни имена, а аз да пиша нещо като "Ами предлагам един човек, които вие си знаете и се сещате"....

Vlado:
Ето и аз какво ще ви кажа:

Писнахте ми с безкрайния си конфликт! С конфликт, който отдавна се превърна в проблем на целия форум, защото всички ви четем ден след ден. Единият плюе другия, после обратното! На какво прилича това?! Тука да не ви е боксов ринг, че да мерите перки?!

Заемам се да инициирам специално обсъждане на проблема в рамките на администрацията, за да се спре най-сетне тази откровена простотия. Не ме интересува какво мислите един за друг, но ме интересува това, че всички се занимават с него! Стоп, до тук! Каквото било - било. Търпението се изчерпа!

Започвам да обсмислям и ще предложа на останалите от администрацията поставянето ви под особен надзор и ако трябва и вземането на крайни мерки, за да се спре тоя откровен пасквил. И това ще бъде една от мерките, които ще вземат във връзка с тази тема. Аз лично отказвам оттук насетне да ви чета. Всичко си има мярка!

Gervasii:
Предлагам темата да се заключи! Паци се изказа, така че спокойно маже да се заключи.

Vlado:
Темата ще се заключи в края на деня, така както съм го обявил по-горе!

Въпросът за междуличностния конфликт между двамата е принципен и не трябва да се подминава. Искрено се надявам, след горните ми думи, и двете страни, като зрели хора, да обмислят сериозно до колко си заслужава да продължават в този дух, но най-малкото следва ли това да се случва тук. Лично за себе си отказвам повече да търпя този конфликт! Каквото било - било! Оттук насетне ще възприемам продължаването му като неуважение към администрацията и към всички форумисти и ако трябва ще предприема крайни мерки това да секне.

pach:
Влади, вярно че е принципен, но когато на мен ми се правеха "длъжностни и личностни характеристики",
ти не реагира по никакъв начин. А когато аз пожелах да реагираш, спрямо правилника тук, ти изведнъж избухваш
на тема" Аман от вас двамата"!!!!!!!!!!!!

Питам, макар отговора да е пределно ясен на всички - защо не го каза това още след постта нарушил две от точките на правилника?????

И на мен ми писна да толерираш един потребител тук за сметка на няколко други...

...и да момчета, ще трябва да благодарите на Владо за това, че ви занимаваме все още с този конфликт!!!

Всеки път когато Best Ripper ме напада, с мълчание и пренебрежение се оставят постовете му в които той ви занимава с моята личност.
Но всеки път когато аз реша, че това прекалено плюене по името и личността ми минават всякакви граници, Владо скача че му писнало.
Амо благодаря ти Владо!
 :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия