ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
Adrian:
--- Цитат ---П.П.Следното е лично - обичам ги и двамата, кефя им се , не заради, споровете им, а заради самите тях - Пламен и Венци, Венци и Пламен
--- Край на цитат ---
много добре казано !!!! И аз !
И друго - да оставим настрана влаковете - ние преди всичко сме приятели - познаваме си слабостите , силните страни . Венцо ми казва ,че съм Пацилюбец , аз му казвам ,че е Best Tripper , бъзикаме се често по Скайпа , споделяме и за влакове. Това е липсата - всичко е адски сковано и напрегнато , а трябва да има дженк , ако ме ра'ирате !
Ами тази душа Любова - която се опитва да говори с нас , търси контакт , макар и по някакъв друг начин - негов си , странен за повечето хора ? Заради което често отнася плувката ... ама си ми е мил и драг на мен.
ПП: Отскоро и Владо и Лъчо са татковци. Тепърва ще имат все по-малко време за форум и влакове. Дали да не се огледаме за нови имена ?
Boris 2-12-4:
Нови имена ?!? - ами ако политиката е старата?!?
Vlado:
А защо не нови имена и нова политика?
emilchaushev:
Леле, леле гледам и не вярвам на ушите си....
Мили ми хобисти... Това е хоби, нашето хоби. Ако търсите промяна всеки трябва да я потърси в себе си... И понеже се искаха предложения ето и моите
1. Да се възстановят всички затрити статии от стария форум с всякакви самоделни идеи и реализации
2. Категорично не мога да приема факта за хората и техните авторски права.. И не за друго, а просто ще изкажа моята гледна точка. Всички ме на тази земя временно. И ако някой е обсебен от греха наречен ЕГОИЗЪМ, говори много лошо , особено след светлия празник, който отмина. Ние нито сме първите, нито послените в това хоби, но е ненормално човек да остави след себе си една камара лай*а.. Постването на материали във форума НЕ Е Забранено. Споделянето е акт на узрелия човек, защото никой не е занесъл на онзи свят нищо. Въпрос на лично решение е дали труда който е положил ще остане незнаен за никому и ще служи на собственото му ег.
3. Нека всеки преди да поства коментар изчаква по 10 минути да му спадне адреналина, да му дойде (евентуално) здрав разум пък тогава да си празни душицата. Лично от нас зависи какъв ще е форума, защото форума сме всички ние, а толерантността не е порок... Мили мои.
И нека запазим хобито си ХОБИ, а наистина не се опитваме да си изливаме битовире и житейски ядове в него, а да се освобождаваме от тях чрез него.
ivo:
Хареса ми казаното от Емо "Всички ме на тази земя временно." Този форум е за хобито - ЖЕЛЕЗОПЪТЕН МОДЕЛИЗЪМ :) да не го забравяме ...
Подкрепям и това:
"3. Нека всеки преди да поства коментар изчаква по 10 минути да му спадне адреналина, да му дойде (евентуално) здрав разум пък тогава да си празни душицата. Лично от нас зависи какъв ще е форума, защото форума сме всички ние, а толерантността не е порок... Мили мои.
И нека запазим хобито си ХОБИ, а наистина не се опитваме да си изливаме битовире и житейски ядове в него, а да се освобождаваме от тях чрез него."
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия