ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
За форума по принцип
pach:
За да бъдем конструктивни, може би ще трябва да "заровим" томахавките (или метлата на горския), и да
обсъдим всичко - от вижданията на съфорумците (виж до къде стигнахме...да избягваме думата "админи" щото е нарушение на правилата)
по повдигнатия въпрос за определен човек, преминем през вижданията на проблемите от тези "съфорумци" (аз визирах един проблем, но те са доста повече),
та стигнем до идеи и теми за "модернизиране" на форума (пак ако "съфорумците" имат желание и виждане) за да стане по-приятно и атрактивно място.
За да може все пак тук да се научи не кой колко му е голям, а кой как го е направил по-добре от предишния път.
И не става въпрос този или онзи да бъде баннат (аз ли не знам какво е :sarcastic:) ами да бъдем искрено конструктивни.
Тенденцията е ясна - хората се капсулират, за да не търпят изцепки или да е ясно,
че това е тяхните виждания по даден проблем, технически въпрос или това знаят/това правят и взеха да си правят индивидуални теми.
Дори Пико1, вече си направи такава (с най-добри чувства надявам се)!!!!
Ако след една година искате да има форум в който за да намериш нещо контретно по даден въпрос,
ще трява да търсиш по темите на определени хора,
то останалите теми ще се четат само от новодошрите във форума (докато разберат дори на кой му е по-голяМ)
и след това ще се ползва само търсачката, ще се четат определени теми на определени хора,
което и сега се вижда явно в статистиката например.
Нима това е задачата и целта на форума?
gzo:
--- Цитат на: pach link=topic=3789.msg76720#msg76720 date=1334737686 ---Мда...
Прощавай,....
Нима другите тук нямаме право на постове?
....Ако сложим на кантара с какво е допринесъл за този форум?
....
--- Край на цитат ---
Пламене и ти прощавай, ама след изписани над 7 340 и косур поста да пишеш, че "Нима другите тук нямаме право на постове?" е налудничево ! :blink:
И преди съм ти казвал евала за информацията, която обираш от тук из нета и за споделения личен опит, ама е доста неуместно за ерудит за какъвто се имаш да делиш форумчаните на: най, по-най, най-най, от сой и т.н. Нали си борец за справедливост и демокрация, ами остави на "новобранците" да си чоплят "ластичните локомотивчета, които ти си тунинговал още като си бил на 10 г." когато интернет още не е бил измислен и се радвай, че някой си се кефи там някъде на неговото си ниво. Някой ден и новобранеца ще израстне до твоите високи нива на познания и практика, просто имай търпение. Нека не въвеждаме ниво на ценз за пребиваване във форума, нали това е само хоби. Току що се върна от отпуск по БАН и с нищо не личи, че си починал пълноценно. Пак ти казвам ползвай хобито и форума за релакс от тъпотията бродеща извън средите на моделизма, не я пренасяй навътре.
Поздрави :drinks:
п.с. моля спести си дългитя пост контра, който очаквам да нашипеш след мен. Вервай ми,аз съм напълно и чистосърдечно доброжелателен към теб и висчки останали колеги, кефещи се на влакчетата.
Vlado:
Колеги, моля ви! Спрете се!
Нека без да правим лични нападки, без да опитваме саморазправа с някой чрез наше предложение, без да търсим корист, без задни мисли, да направим този форум отново онова хубаво място, заради което често не сме спали от вълнение от прочетено в него или зарязваме всичко, за да видим, или споделим нещо, заради което се смеем, шегуваме, общуваме, учим се и т.н.
Предлагайте само конкретни неща, които да могат да се реализират във форума!
Adrian:
Трябва да има атракция , която да обедини млади и стари , можещи и неможещи , знаещи и незнаещи , рИълисти и нериЪлисти , паци-фисти и рипър-исти ...
а именно
ФОРУМЪТ търси талант!
трите Х-а да бъдат :
- отляво Пацо
- отдясно Венци
- посредата н.св. Златната самоделка св.св. Тониеми
Всеки кандидат -талант да има право в 3 поста да представи самоделката си , като журито може да набива Х-ове където не са изпълнени условията му ;
-условие на Пацо : вече да го е казал/показал , но никой не е обърнал внимание
-условие на Венци : да няма нищо общо с Риализма
-условие на св.св.Тониеми : ВиК материалите да са закупени от железарията на спонсора му
На кандидат -талантите им предстоят страшни приключения , докато се промъкнат до финал ,
където ги очаква награда - 3 дена в една стая с журито , гр Велико Търново 2012 !
Vlado:
Адри, най-малко от теб съм очаквал да се отнесеш с темата несериозно! Извинявай, но не помагаш! :(
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия