ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

За форума по принцип

<< < (12/50) > >>

pavel75:
Реално погледнато можеш да си триеше поста - влизаш и триеш всичко и остава празен пост. Според мен също не би трябвало да се трият постовете, защо ще се загуби последователността на темата.
Иначе за безмислени постове с емотикони винаги съм се чудел защо се пускат, но това явление не е само в този форум. Или се радват на скачащите личица или гонят постове (въпреки, че и да имаш много постове награда няма да получиш) или нещо друго, което потребителя си знае.

Vlado:
Пламене, инициирах тази тема провокиран от твое изказване за положението във форума (виж първия пост!). Вместо да маркираш тези проблеми и да дадеш разрешение за тях, чух безкрайно изливане на празни приказки и лош опит да прокараш изгонване на форумен член, неоценявайки факта, че именно ти си причината, въпреки на моменти отвратителното ти държание, форумната едминистрация да се гъне как ли не само и само да останеш член на този форум и по този начин същата тази администрация да олекне неимоверно в очите на форумистите, което е видно от доста от мненията тук. Но нека да отговоря на въпросите ти:

1. За какво мое мнение говориш? Видях проблем, маркирах го и се обърнах към всички ви за мнение! Останалите членове на екипа на форума изрично или не ме подкрепиха в това ми начинание (изглежда пишеш, но не четеш, защото Павката малко преди това е обяснил как работи форумната администрация). И ето, получиха се множество конструктивни или недотам конструктивни мнения, като, уви, вече темата започна да се изкривява в отправяне налични нападки и дърпане на тиранти кой е по, по, най и пр. Нищо ново под слънцето! Нито ще е първа, нито последна. Ще кажа и още нещо. Да, аз продължавам да съм един от модераторите. Това е публична тайна. И тази тема ми е безкрайно полезна, защото разбрах, че не се справям добре и това ще изисква окончателното ми оттегляне, съответно нуждата от избор на друг модератор (модератори). И това следва и ще бъде едно от решенията на модераторския екип, което със сигурност ще се вземе, най-малкото след моя молба. Може пък другият (другите) да се справя по-добре. Дано! Явно съм се изчерпал. Нужна е промяна!
2. От мненията по темата се разбра, че има проблеми с форума и мога да обещая, че всички предложения ще се обсъдят и ще се вземат решения, надявам се, в полза на форума.
3. Относно авторските права вече дадох мнението си и каквото зависи от мен ще направя, за да не се допусне възможност да се трият самоцелно мнения от форумисти, защото това сериозно ще накърни друго право на форумистите - да бъдат информирани и изобщо ще се опорочи целта на този форум, да бъде банка за знания (изглежда отново не си чел, защото изказах мнение по въпроса).
4. Този въпрос зададен от теб е висша форма на цинизъм, предвид посоченото от мен в първия абзац
5. Каква глава в пясъка, какви пет лева?! Заслепен от реваншизъм не виждаш желанието на администрацията да направи това място по-добро за всички ни. Дано успее въпреки хора като теб!

Относно възможността да се трият все пак някои постове, искам да отбележа, че при отправено искане от форумист и след преценка от модераторския екип за полезност и информативна стойност, няма проблем мнения да бъдат изтривани (виж и казаното от Павката в предишния пост).

Относно твърдението ти, че докато си бил баннат, са ти трити мнения най-отговорно заявявам, че това никога не се е случвало и че изказването ти е подла провокация и гнусна лъжа, целяща единствено и само злепоставяне на модераторския екип и лично на мен, като традиционен обект на нападки от твоя страна.

Относно критиките за темите за вицове и пр. смисълът да ги има е, за да може чрез така постигнатата тематична всеобхватност на форума, всеки влязъл в него да намери нещо интересно и ако иска да чете за хобито, ако ще за истински влакове, ако ще просто да отдъхне, да се посмее, да поздрави приятел и т.н.

Vlado:
Ще изчакам мнението на Пламен, защото той има право на дуплика и после ще заключа темата като изчерпала се, като поемам ангажимента да запозная форумната администрация с всички предложения. После очаквайте коментари по тях, включително решение как да се процедира с оглед окончателното ми оттегляне от форумната администрация - конкурс ли ще има или друг начин за избор на нов модератор (ако се прецени, че изобщо има нужда от нов модератор (модератори).

Благодаря на всички ви за мненията и неспестената критика! Поне за мен беше неоценима! Благодаря още веднъж!

Boris 2-12-4:
Привет!

От една страна добре се получава, но от друга, както ги правят политиците - отговоря се само на една част от въпросите, те се преекспонират може би, за да не се отговори на друга част , която е по-голяма и по-важна, НО НЕУДОБНА за тези към които ги задаваме...

Я да си представим тази картинка - ще дам пример със себе си, за да няма засегнати, пък каквото сабя покаже-
Ами , аз съм май почти единственият който има към 11 или 12 локомотива в единица и къмто 50 вагона, както и около 80-90 метра релсов матриал,
в 0 тези стойности са около 40-50% от единицата...
Добавяме към 800 кг архив - ако архивът може да се мери на килограм...
Малка и средна работилница, членство тук и там, ползване на ..... езици...
Ми шапка на тояга, пиша си, ахкат ми, блазе човеку като мен...

/Ако някой е тесночел и възприема това като изхвърляне си е негова работа - ДЕБЕЛО СЪМ ПОДЧЕРТАВАЛ и в ТОЗИ форум, че бройката не е важна,
а удоволствието и че не съм по-важен от тези мили момчета, които има по локомотив и два-три вагона и дерзаят- Привет момчета!!!/

Да , ама не - НА МЕН МИ ПУКА КАКВО СТАВА С ДРУГИТЕ И СЛАВА БОГУ НЕ САМО НА МЕН...
Има много неща, с които не се гордея или въобще не харесвам в себе си, НО НЕ МИ Е ПРИСЪЩО КОГАТО НА СЪСЕДА МУ ПАРИ ПОД КРАКАТА, АЗ
ДА СИ СВИРУКАМ...
КОГАТО ФОРУМНОТО РЪКОВОДСТВО, РЕСП.СОБСТВЕНИК, НЕ СПАЗВА СОБСТВЕНИТЕ СИ ПРАВИЛА, ПОГАЗВА ГИ, А ОТ НАС ИСКА 100% РАЗБИРАНЕ , ПОСЛУШАНИЕ И ДР. ПОДОБНИ

Затова тогава млъкнах, не че форума не може без мен, затова и сега задавам въпроси, до сега без отговор. И като последствие отворих въпроса за
правата -, не като водещо!!! Но така е удобно, това се раздухва, за да не се отговори на предните, много по-важни въпроси...
Както си е в политиката...както БФС отговаря на въпросите примерно на ЦСКА, - удобно избирателно...

Защо такива можещи и знаещи хора като - Пламен ги е писал - вече не пишат?!
То не е от хубост...
Определено, за един човек да върши работата на модератор е убийствено, и който няма разбиране и признателност към модераторите не е нищо
повече от ЖАЛЪК ХРАНТУТНИК... ГОТОВАНЕЦ!!!
И повдигаме въпроса не за работата им, а за политиката в работата им...
По-ясен начин на изписване няма и с червено съм го написал и с големи букви - и начина за справяне пак е ТУК - ПРОСТО ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА КОИТО ТЕ СА СЪЗДАЛИ И КОИТО СЛЕД КАТО СМЕ ВЛЕЗЛИ ВЪВ ФОРУМА ПРИЕМАМЕ...

Ще вметна нещо за изпроводяк - ако човекът х е събирал десетилетия историята на гара Белослав и първата и втората и, синът му е продължил да събира, лишавал се е от доста неща и тя е налице, и реши да я сподели - изведнъж тя става чужда собственост - след толкова много труд - това не е копи пейст от нета нито моите тъпи опити да пръскам разкулачени вагончета в кухнята - или и той да си ги носи в гроба?!?

Сега да видим дали ще излезе някой Матросов, щото Бащиците са в Кунцово обградени от войски на НКВД/съгласен съм че това последното не е конструктивен подход - ама много нещипани моми се извъдиха напоследък/

Борис Д.Чакъров

Boris 2-12-4:
Привет!

Защо ще се затваря темата като изчерпана - нима съм получил - и аз и другите - отговори на моите въпроси?!?

Това подигравка ли е?!?

Що ли?!??????????

Вие ги потърсихте въпросите, ние не сме Ви скачали...

И отведнъж..........

Край...

Говорим за чест, уважение, спазване на правила, толерантност????????????

Това не го очаквах......

Явно съм непоправим [*цензурирано*] на 56 години...

Борис Д. Чакъров

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия