ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum

За форума по принцип

<< < (19/50) > >>

pach:
piko1 за предпоследдния ти пост евала - който го знае, те е разбрал, останалите...

mgirginov:
Петко, неуместно е да се свързва КЖМ с администрирането на форума. КЖМ е потребител на форума, както всички останали. Мненията на клубните членове изразяват единствено и само лично виждане и позиция.
Стефо, случка с отказан модул няма - това е само пример, даден от Петко за да изрази позицията си относно условията за клубно членство/всеки има право на мнение/.

Изписаното в тази тема, според мен, е живо доказателство за поговорката "Много баби - хилаво дете"....

TheJackal:
Извинявам се тогава на Петко (piko1), не съм разбрал точно каква е работата. :hi: Благодаря и на Марио!

pach:
Последното изказване на Марио, ме "хвърли в тъча".
Ти какво предлагаш?
От думите ти излиза, че би желал еднолично управление.
Нима не разбра, че това поне в хобито не е валидно.
Резултатите до сега било то във форума или Клуба, ясно го показват.
В противен случай нямаше да има такива постове като например:

--- Цитат на: pavel75 link=topic=3789.msg76861#msg76861 date=1334861027 ---Не го съсипваме. Мисля, че е хубаво да си кажем нещата, да си излеем душата, да се оправят неприятните неща и да стане пак място за отмора

--- Край на цитат ---

Марио, вярно че това е стара българска поговорка,
но лично аз предпочитам "много"-то баби пред еднолична управия подобно на ББ.
Ако бабите са свестни, може само хубави неща да се случат.

Прав си че КЖМ не трябва да се свързва с този форум, но винаги ще се прави такава асоциация по причините изредени от Стефан тук:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=3789.msg76841#msg76841 date=1334854552 ---...
 Многократно съм предлагал, когато съм идвал в София на събрания, сега нямам тази възможност поради известни причини на управителния съвет на "КЖМ" форума да се изнесе или към клуба или клуба да има отделен форум, като аз лично ще заплащам акаунта за цялата година - мълчание. Аrteprima готова ли е да изкупи от мен или от другите колеги които продават свой неща на посочените от тях цени и да плати на момента, а не на консигнация ........... във времето? ТЕМАТА Е МНОГО СЕРИОЗНА и ако се зачекне гарантирам, че всички ще се изпокараме поради ред знайни и незнайни причини. ............. Спирам до тук!!!
...

--- Край на цитат ---

piko1:

--- Цитат на: TheJackal link=topic=3789.msg76862#msg76862 date=1334861316 ---
piko1, до колко то ми е известно си изгонен от доста форуми и нежелан, ще ме осъдиш ли, както писа безумици във фейсбук. Не приемам да се толелират от администраторите твоите безумни теми които си откриваш.
Хайде със здраве!

--- Край на цитат ---

първо темите са ми доста смислени това че ти не можеш като мен и се дразниш на това си е твой проблем с които не трябва да занимаваш всички нас и да спамиш  темата която е за проблеми а аз си отворих онази малка тема в общи приказки за да не се обръщат хора като кракомобила и сие да казват какво общо има един кое си с еди що си примерно това е за снимката на иранската мотриса примерно
и да гонен съм от 2 форума и едно подобие на форум все на някой не бях изгоден или бях изкупителна жертва и двете места не съществуват   и са ...  о да да не повярва човек Български... до сега не съм бил гонен от международен форум в който се пише на английски явно повредата си е била в техните телевизори а да и  не виждаме смисъл нито какво общо има това изказване със точно този форум и ако ще отклоняваш темата си отвори нова това е предложение с което смятам че не само аз съм съгласен
нападки на личностна основа не толерирам смятам че съм го показал вече няколко пъти особено на места тип Stalker Book в който хората се опитват да си мерят атрибутите  

и понеже и аз като Плмен съм хвърлен в тъча от изказването на Марио както и предишният ми полст вече се разбра от какво е провокиран пачи го показа нагледно искам да помоля Марио да дефинира думата Клуб а и думата Форум понеже явно аз съм много забъркан и не разбирам тези две понятия  

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия