ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Правила, препоръки и указания за правилна експлоатация на форума | Rules, suggestions and leads for correct exploatation of the forum
Интелектуална собственост
Nelly:
--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3796.msg79678#msg79678 date=1340619762 --- Заб. Законите не се тълкуват.
--- Край на цитат ---
Извинявам се, че се намесвам. Дребна поправка. Законите се тълкуват. Има няколко вида тълкуване на правната норма, но не му е тук мястото да ги дипля.
Моля ви, недейте с тези авторски права, че вече съм алергична към тях заради липсата на баланс с останалите основни права и свободи, заради ACTA, SOPA, PIPA, CISPA и всичките други разни простотии, целящи повсеместен контрол.
TheJackal:
А, честито! Момичето Ви го каза! :give_rose::hi:
--- Цитат ---Извинявам се, че се намесвам. Дребна поправка. Законите се тълкуват. Има няколко вида тълкуване на правната норма, но не му е тук мястото да ги дипля.
--- Край на цитат ---
Дървени философи в този форум - дал Господ. :nono:
BaHkaTa:
Каза юриста и се усмихна. Еми така е Нели който пипа му се полага сопа, за по-напредналите актче (без уточнения) пък за най дебелокожите направо ще им обелят ципата.
Всичко в кръга на майтапа ест :)
gts.best:
Nelly:
TheJackal, наистина не трябва да се бъркат автор и авторско право. KRAKOMOBILA е цитирал много добре и е подбрал подходящи законови норми.
Аз не искам тук да дипля правата върху интелектуална собственост, особено пък на снимки и свободното споделяне. Балансът, както казах, е нарушен. Целта на преекспонирането на проблема е съвсем друга. Доста неща съм изписала в блога ми. Който иска, може да почете. И двете тези са правилни, но при определени условия. А точно тези условия куцат в момента. И все по-зле става. Затова е безсмислено да спорите.
Ванка и аз мислех нещо подобно да тресна като коментар, когато един пост от блога влезе в "неновините" :).
бту, в момента тече подписка в авааз срещу Закона за горите. Не зная колко е удачно тук да се слага линк, но ако остане в този вариант, ще трябва да макетите ви да са само с голи скали след време. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия