Една статия за вдигането на цистерните. Кранът си е надписан, даже и номерът му се вижда.
https://www.plusonline.rs/dan-etrnaesti-10h-pripreme-jo-uvek-u-toku?fbclid=IwAR09eA33DycZnKFJ3Ot78txO6iBLC-sDKV1Mu4qmyjGZoNIsirLWLTE9Two
Аз ли не виждам...не знам, но не мога да видя никъде снимка в близък план на крана.
Това не е edk300, а edk300/5, но поне според мен-естественно може и да бъркам, ама неспуснатите опори /стабилизатори/, и противотежестите на стрелата си казват думата.
Факт е, че "спасителите" трябва да бъдат спасявани, и естественно ще "бърборят", че "нямат вина, а и като допълнение трябва намеса на допълнителни машини, видиш ли от Наш Частен......помощник", еми доста е смешно.
БДЖ е в криза, плаща на персонала си мижави заплати на ръба на минималните от години, не може да задържи читав персонал.....защото е на загуба, пък частните превозвачи са на загуба-
на хартия за пред Държавата, и ползват всички врати и пролуки за огромна скрита печлба. Общественна тайна е неплащането на изразходваната електоенергия, като цяло всичко върви към фалит, и евтина покупка за някой "доказал се".
Самият факт, че Булмаркет имат уж застраховки, ама Държавата плати за загубите в Хитрино-"защото щели да се забавят застрахователите", говори за подкрепа на "наши хора", за сметка на държавното предприятие-което засяга и Нас, обикновенните данъкоплатци.