Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Диорамите на Нели

(1/4) > >>

Nelly:
Благодаря на всички !
Не се справям много добре със снимките, но ето няколко неща:
диорамка, остава да излея вода в локвата :

Направих страница със снимките на диорамата и миниатюрните дръвчета - всички на едно място. Пак се увеличават.
http://nellyalexieva.wordpress.com/2012/04/26/dioramas-hobby-trees-photos/

Nelly:
Хахаха , благодаря
Но твърдо съм решила да не се зарибявам по-дълбоко от диорамите :no:
С влакчетата само ще стигна до ниво да направя сцена за едно влакче на мъжа ми и до там. Ама той такива невъзможни условия ми поставя, че се чудя какво ще правя, но ще се справя. Ама влакчета и макети няма да правя. Доста време четох какви ги вършите тук и ще се пазя да не ме заразите и с тази "краста", че моите са ми предостатъчни.

А приносът ми към вас ще бъде в областта на дърветата, предполагам. Някъде четох, че искате да знаете реалните размери на различните видове дървета, за да си ги оразмерявате за мащабите. Е това ще гледам да го посвърша. Може даже отделна тема да се направи . Защото гледах един френски сайт, някои дръвчета са ги докарали, ама други нямат нищо общо с реалността.

А защо сте зарязали тези теми - за дръвчетата, озеленяването, водите ? Научихте се да ги правите добре, или ви писна да се занимавате с тях :)

Rizar:
 :hi: Какви материали използваш за дръвчетата?

Nelly:

--- Цитат на: Rizar link=topic=3812.msg77407#msg77407 date=1335466047 --- :hi: Какви материали използваш за дръвчетата?

--- Край на цитат ---

Тел, С200, гипс, водни бои и тревичките на Ноч (но на последните им търся заместител, защото искам максимално да изглеждат натурални, а тревите все пак придават изкуствен ефект. В някои и хартия, но в тези от снимките няма хартия. Бялото е само с лепило, нарочно го сложих да се видите какво правя.
Сега ще сложа още едно , в което има и хартия за удебеляване. Последната снимка е.
http://nellyalexieva.wordpress.com/2012/04/26/dioramas-hobby-trees-photos/

emilchaushev:
Май се сещам за един проблем, който имаме.. Храстите... До сега не съм попадал на хубави храсти от който и да е производител, та ще се раздвам и това да ни покажеш

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия