Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Диорамите на Нели

<< < (2/4) > >>

JesusBlack14:
Евала колежке! Успех от мен!!!   :hi:

Nelly:

--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3812.msg77411#msg77411 date=1335466926 ---Май се сещам за един проблем, който имаме.. Храстите... До сега не съм попадал на хубави храсти от който и да е производител, та ще се раздвам и това да ни покажеш

--- Край на цитат ---

Хеехеххе , ти искаш всичко наведнъж :) После какво ще ви разказвам и показвам :)
В момента не мога, до скоро търсех подходящ материал, но мисля, че намерих. Сега ще снимам и ще кача  едно дръвче, което съхне още. Дъщеря ми го "наврътка и аз й предложих една друга техника на короната, която повече му отива, та тази корона е един от вариантите за храсти. Но в главата ми се въртят и други варианти, но още не са "доузрели" и не съм ги пробвала.

ПС по предишния ти пост - вие тук правите много хубави неща, просто влакчетата са ви страстта и на макетите отделяте много внимание и енергия.

Nelly:
http://nellyalexieva.files.wordpress.com/2012/04/dsc05666-a.jpg

Ето този вид корона може да се модифицира като храст

Nelly:
Успях да изровя снимка отпреди 2 години на първата диорама (още си чака локвата горката, запокитена върху гардероба) и първото дърво. Има няколко елементарни храстчета. Третата снимка ( втора диорама), увеличава се и можете да разгледате храстчетата.
http://nellyalexieva.wordpress.com/2012/04/26/dioramas-hobby-trees-photos/

ПС Извинявам се, че навсякъде след промяната линка стана един и същ, но не открих от къде да изтрия постовете и да ги редуцирам до един.

Boris 2-12-4:
Привет!

Защо не опиташ на woodlandscenics.woodlandscenics.com - американците са най-големите специалисти по ландшафта , между другото немската фирма се казва Нох , ch германецо го чете за Х, а не за Ч ;D

Най-добри резултати се получават с естествени материали, които се обработват срещу стареене и евентуално срещу гадинки. Има и невероятни успехи при направата на дървета, като листата се правят от месинг, всяко поотделно, но това е друга бира...Ако си дева, търпение няма да Ти липсва, за всяко листенце
поотделно да майсториш, при другите зодии трябва специална закалка и стимул, респ. кауза...

В темата - "Представете се" - Ти писах, че има и начин за водата с бои за стъкло. При този начин хубавото е,
че можеш да пренасяш "водната повърхност", защото става като филм. Това Ти дава възможност на една и съща диорама, да пресъздаваш различни моменти - примерно буря, след бурята, корабче минава и оставя
следи - килватер, махаш корабчето и слагаш нова вода...всичко е спокойно...

А водопадите?!? Ах , тези водопади със скачащи пастърви... :angel:

Успех!

Б.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия