Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Земетресение 5.8 по рихтер в Перник!!!

<< < (6/12) > >>

piko1:

--- Цитат на: KRAKOMOBILA link=topic=3845.msg78306#msg78306 date=1337683610 ---Понякога се чудя на идиотските коментари на някои хора.  :(

--- Край на цитат ---
И ние също изразяваме същото мнение за 90 % от твоите коментари ма не парадираме така  :lol:

by the way панелните блокове са жалко място за обитаване по мое мнение а за сега съм живял в 5
най хубавото строителство си остава тухлата mitko359 е прав ама зависи и моя блок беше тухла от точно тоя тип строени 50-60 та
практически тухлата осигурява повече изолация и шумо и топло ама то си е до слабата обща култура в наши дни децата трябва да се учат все пак  :haha:

mill:
Добре, че го усетих накрая...Имах усещането,че накъдето стъпя натам се накланя и панела под мене  :lol: Викам на жена ми- бегай,тя ми  отговори-"Не ме занимавай с глупости" и ...откърти :blink: :blink:. Пък аз вардих до видело-ама от кво вардих и аз не знам :lol: :lol: Най-много мразя земетресенията ... ,по страшни са и от тъщата ;D

JesusBlack14:

--- Цитат ---И ние също изразяваме същото мнение за 90 % от твоите коментари ма не парадираме така  Ще падна от смях!

--- Край на цитат ---
Ахх вие тролчета  :) Всеки е изтърсил една глупост през живота си, няма нужда да се реагира все едно е влязло прасе в джамия  ;)
Относно земетресението - приятел ми разказа че земетресението го е съборило от леглото, ама той е теглил една майна и си е спал на пода  :haha: :haha: :haha: :haha:

Adrian:

Потресен съм ! Как така е теглил пловдичанин на земята да спят заедно ?

Rizar:
И аз усетих земетресението, като се събудих за секунда си помислих, че това е много силен гръм. Влаковете са ми в друг апартамент и днес минах да ги видя, не са мръднали.
Важното е, че ние сме добре и няма щети върху влаковете.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия