Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (29/34) > >>

Величко:
търся си трансформатор(поне така му викахме) за влакчетата   :hi: нещо евтинко, че извадих едни 30г. локомотиви от "гардероба," а без ток не става :on_the_quiet: както и читави релси за ТТ. От Пловдив съм, дано има активни фелибари, за да сглобя нещичко за детето :drinks: Приемам и подаръци :on_the_quiet:

п..п. Едно голямо БРАВО на всички, които сте си "съхранили" детските(и не само) "мечти"

zazo:
Добре си ни дошъл и трансформатор ще намериш (все още така му викаме) и децата ще зарадваш. Как само реши че тук трябва да си изплющиш обявлението. Малко като да дойда у вас на гости и да се изпикая в мивката. И там става ама като да не е там най-подходящото място.  :hi:

Величко:

--- Цитат на: zazo link=topic=3860.msg84432#msg84432 date=1354827070 ---Добре си ни дошъл и трансформатор ще намериш (все още така му викаме) и децата ще зарадваш. Как само реши че тук трябва да си изплющиш обявлението. Малко като да дойда у вас на гости и да се изпикая в мивката. И там става ама като да не е там най-подходящото място.  :hi:

--- Край на цитат ---
добре заварил.... с тази пунктуация няма да ме учудиш и ако си го изпиеш после :lol:

zazo:
Предлагам да прочетеш малко, какво къде и как. Не е тук мястото за обява, че си търсиш трансформатор. Иначе "остроумието" ти не ми пречи, типично за всеки новорегистриран, средностатистически, форумен "умник", който не се сеща да потърси грешката в себе си. Успех.

XRISTO:

--- Цитат на: Велко link=topic=3860.msg84464#msg84464 date=1354897294 ---добре заварил.... с тази пунктуация няма да ме учудиш и ако си го изпиеш после :lol:

--- Край на цитат ---

Пич, Зазо е модератор и ако си мислиш, че единствената му цел със забележката си към теб е да се прави на интересен на твой гръб - грешиш. Върши си досадната работа, опитвайки се да изглежда по - веселяшка. И то си я върши безвъзмездно, така че му дължим поне малко уважение.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия