Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices
Раздел "Продава / Купува" се закрива.
gts.best:
:hi:..........на "дебелашка шега"......."дебелашки отговор"............. :drinks:
Жори, и аз те обичам! Като нямаш какво да кажеш по-добре се въздържай. Всички разбрахме, че ти идва нанагорно с копи-пейста в Оказиона.
:hi:... Поне се забавлявам в Оказиона..........а не се отегчавам и не посрещам новодошлите "подобаващо". :drinks:
Gervasii:
--- Цитат на: gts.best link=topic=3860.msg84470#msg84470 date=1354911279 --- :hi:..........на "дебелашка шега"......."дебелашки отговор"............. :drinks:
Жори, и аз те обичам! Като нямаш какво да кажеш по-добре се въздържай. Всички разбрахме, че ти идва нанагорно с копи-пейста в Оказиона.
--- Край на цитат ---
Както се казва "Добре дошъл във форума" или кьорав карти не играе, който не чете у лево!
Vlado:
Хайде сега всички да се успокоим и пак да се върнем към занимания с любимото си хоби!
Велко, както ти каза и колегата ми модератор, тук не е мястото за пускане на обяви, а това е т. нар. Оказион. Моля, поразгледай, попрочети и ако прецениш, пусни там обявата, която ти е нужна.
Успех в хобито! :good:
jopeto:
Човекът, не виновен! Признайте си грешката с тоя "оказион"! Той е още едно долазателство, че системата е кофти! Според мен, вече сте го отказали да ползва тоя "оказиона". Липсата на раздел "купува", пък ще го откаже съвсем! Не може да му се карате, че не пикае в "тоалетната" след като, сте закрили същата!
Величко:
добре де, единия мод вместо да ме насочи към подходяща тема, иска да ми пикае в мивката :nono: следващият го подкрепя, явно и на него простата му е извън релси, следващите двама :drinks: Владо, ок, ама насочи ме......
дайте ми линк, където да ми помогнат за ТТ, ако обичате :search:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия