Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (4/34) > >>

zazo:

--- Цитат на: gts.best link=topic=3860.msg78627#msg78627 date=1338322570 --- :stop: Най-мрънкащите са най-редовните читатели на "Раздела....................." :victory:

--- Край на цитат ---

Почти съм склонен да се съглася, щото има нещо такова. Истината въпреки това е, че един форум не е платформа за продажби, докато допълнението което е инсталирано е точно такова.

--- Цитат на: nilfe link=topic=3860.msg78626#msg78626 date=1338322494 ---Значи целия форум се превръща в локумджийница. Най-посещаваният и най-оплюваният раздел е Купува/Продава. Много хора (включително и аз) подновиха хобито си именно започвайки от този раздел. Следващите два най-посещавани раздела са разделите от общия форум, т.е. пак локуми и избелели фотоси. Според мен краят на този форум е много близо. Съветът ми е да го преобразувате в клубен КЖМ форум и всичко да приключи. Така няма да се налага някой да продава или да контролира каквото и да било, просто ще се пише само за клубни новини и те съответно ще се коментират и обсъждат.  :good:

--- Край на цитат ---

Нил, разбирам раздразнението ти и въпреки това не мисля, че тука клубни и т.н. интереси имат нещо общо. От хората, които се занимаваме с форума 2-ма са членове на КЖМ и двама не сме. В случая всичките сме на мнение, че стъпката е добра. Ако наистина форума е само търговия и ляляне, може би по-дорбе без него. Аз все още храня надежда, че може да има и нещо повече.

gts.best:
 :drinks: За Copy ---->Paste :hi:

schatsi:
Всичко е О.К.
...само не разбрах що сте оставили имотиконите за съобщенията на обявите...как ще ги оценяваме тях..или на търг ще ги играем?

http://www.railwaypassion.com/forums/index.php?action=smfbay;sa=itemsindex;cat=10

XRISTO:
Абе, какви са тия призиви да го нямало форума?! На който не му се иска да го има просто да не влиза. Какво, ще прави всичко възможно да го затрие ли?! Понеже на него не му се занимава вече с този форум и от друга страна пък да не би да изтърве нещо и дай да го закрием! Ами на мене си ми харесва такъв какъвто си е и си чета всичко без обявите - тях ги оставям за най - накрая и ги маркирам като прочетени. Най - сигурният начин да не пречат и да не са досадни.  :good:

Adrian:

Като основен ползвател на този раздел искам да благодаря за положения труд . Подкрепям напълно новата форма и съм сигурен ,че в процеса на налагането й ще се 'доизчисти' . Нищо не става от раз !

Това е радикален ход на фона на царящия консерватизъм . Приятно съм изненадан  :hi:

Около търговията се случват много други полезни неща - много хора съм ' докарал ' тук , запалил , запознал и пр . Така е във всички сфери на живота - около търговските центрове растат градове , комуникации и т.н.

Дебело подчертавам ,че най-мрънкащите са най-редовните читатели  :hi:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия