Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (33/34) > >>

nilfe:
Ей, пламна гората. От нищо, нещо стана. Хей админите, трийте раздела, че ще се иколят тука камикадзетата. Веселбата е на мах. ;D

Der Hetzer:
Най-лесното - изтрихте раздел "купува/продава", изтрийте тази тема, но изтрийте и оказиона, така (почти) всички ще са доволни. А никой не се досети да упъти самият Велко към оказиона, където има няколко обяви за продажба на трансформатори...

http://www.youtube.com/watch?v=IM0u-EGHEvM

Величко:
zazo, за сефте влизам във форума Ви, откъде да знам, къде да си постна мнението!? А и най-нормалното е, като си правиш ташак с някой, да очакваш същото! Нищо лично! Има една поговорка: Уважавай, за да те уважават!!!!!!
Борисе, когато има спор, ако можеш да помогнеш- помогни! Но когато нямаш интелект да го направиш, стой на топло и бъди тих!!!
Христо, отива ти да си камикадзе, с твоя "потенциал" гълташ една бомба и у ряката да избиеш рибата...общо взето доказваш Генин, който казва; "Колкото по-малко е акъла, токова по-трудно е да бъде скрит," а в теб няма нищо скришно, камикадзе -зе -зе!
Така, нов съм тук, приемам половината вина и спирам да ви отговарям на провокациите! Едно голямо Благодаря на всички, които ми помогнаха в темите, както и на лични! Не съм искал да засягам никой, както и не обичам да оставам "длъжен," дано сте ме разбрали правилно!

zazo:
Като влизаш за сефте е нормално да се запознаеш с обстановката и да се съобразиш с някакви установени вече правила. Само че явно е по-важно да не останеш някому длъжен вместо да отделиш половин час и да се запознаеш с тях. И понеже тук също никой не ти е длъжен ще си починеш една седмица от писането във форума принудително. Оставям ти възможност да влизаш и четеш барем се ориентираш къде си попаднал.

Gervasii:
Моля, модераторите да разчистят ремата от спама!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия