Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices
Раздел "Продава / Купува" се закрива.
XRISTO:
Абе верно, защо не вземете мерки вече?! Пламен за къде по - малки неща вече не пише, а беше полезен със съвети и снимки (поне на мен) . Този новоизлюпения вече се пищови, като да е негов форума. Едва се отървахме от петко и вече изпод камъните изпълзя втори.Ако продължава така, ще взема да го играя камикадзе и лично ще го завра на кучето в тунела - и без това вече почти не пиша, та дори и да ме баннете, няма да го изживея повратно. :diablo:
Adrian:
тази тема : "Раздел "Продава / Купува" се закрива.'" трябва да се закрие, защото подвежда хората ! Както е и поле за спам.
TheJackal:
Бат` Адри много правилно го каза! :hi:
zazo:
Велко, извинявай сгреших. Обещавам да се поправя.
И понеже отказваш да разбереш къде е проблема обяснявам. Публикуваш обява, че си търсиш трансформатор в тема озаглавена "Раздел Продава / Купува" се закрива", първия пост на която нагледно обяснява къде са обявите. Пак да те попитам, как реши че тук трябва да си изплющиш обявлението? Но не Велко няма време да погледне и провери какво не е наред. Вместо това решава, че е много забавно да се репчи и оригиналничи. Затова ти предлагам ако наистина искаш да участваш в тоя форум четеш тук:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,36.0.html
После ако решиш може да напишеш няколко реда ей тук:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/board,37.0.html
И приеми това, че все още не си изял банана, като последен опит за добре дошъл от мен.
Адри, какво не й е ясно на темата, какво е подвеждащото в "закрива" и картинка на която е оградено "ОКАЗИОН"?
Adrian:
ми знам ли , май Велко не е 1-т дето се хлъзва да публикува там.
Аз (ако съм модератор) щях досега да съм изтрил всичко свързано със старото 'купува-продава", защото всеки новодошъл се хваща за купувопродавам , старите подръжници плачат,реват и се тръшкат и изобщо
'много енергия отива така...разливат се новости , текат по релсите , а никой не пита К'во е кайма ?!"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия