Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (8/34) > >>

Rizar:

--- Цитат --- На мен нещо трудно ми отваря "Оказиона"
--- Край на цитат ---

--- Цитат ---И софтуера неще Оказион...............
--- Край на цитат ---
И на мен не ще да ми се отваря... но като гледам може би ще е по- удобен от раздела, ще видим нещата в бъдеще как ще са...  ;)

KamaZZo:
Затворете направо раздела,махнете оказиона,не искайте мнението на хората в форума даже ако искате си го направете само за вас си като не ви се занимава.Седнали 4 човека и решили. А останалите?! :punish:Форума е нищо без членската маса,масата е форума.И кой и за какво толкова е мрънкал?!Коректните си вършим работа и нямаме никакви проблеми.А пък това за новобранците си е живо тесногръдие-всички ли се родихте експерти и философи или забравихте,че и вие някога бяхте новобранци?!

П.П.: Реагирам така не заради самата промяна а заради начина по който е поднесена и коментарите от хора които май основното им поле за изява е този форум

Vlado:
KamaZZo, какви ги пишеш? Не четеш ли мненията на потребители и администрация? Не виждаш ли, че се работи? Че нали заради вас се прави всичко! Я се успокой и бъди търпелив докато не извършим всички промени, които сме набелязали.

KamaZZo:
Аз за промените не съм против...за друго се подразних

Vlado:
Виждам аз на какво се дразниш, но това с новобранците не го приемаме, защото си е чиста форма на дискриминация. Не видя ли решенията на администрацията по този въпрос? Виж последното мнение в съответната тема и ,моля, успокой топката!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия