Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices
Раздел "Продава / Купува" се закрива.
KamaZZo:
Гледам да се ограничавам само с полезните за мен четива и да не взимам участие в подобни дискусии но изчетох 3 страници с намерението да се запозная с нововъведението и останах с впечатление,че съществува някакво разделение и нямам предвид "знаещи" и "новобранци"
pavel75:
--- Цитат на: KamaZZo link=topic=3860.msg78674#msg78674 date=1338389568 ---Гледам да се ограничавам само с полезните за мен четива и да не взимам участие в подобни дискусии но изчетох 3 страници с намерението да се запозная с нововъведението и останах с впечатление,че съществува някакво разделение и нямам предвид "знаещи" и "новобранци"
--- Край на цитат ---
Всички предложения включително и това бяха обсъдени, но това специално беше отхвърлено. Към днешна дата всеки "новобранец" е със същите права във форума както останалите членове.
Решенията също бяха оповестени.
Adrian:
Приятели ,
това е радикална промяна и мисля ,че е за добро ! Нека да има ред и дисциплина ; формата е направена така ,че да се попълни максимално информация , да се сложи снимка - така ще имаме правилни обяви ; прегледно е - идете и вижте - аз съм въвел моите обяви .
Излишни са тия дразги - наздраве !
Откъм софтуера аз намерих бъг и го казах на админите ; те се заеха и за час оправиха всичко - лесно се въвежда инфото - въведете си моделите в продажба ;)
препоръка :
- като се кликне на тема и се отвори табличката , под "инфо за продавача " да има линк "връзка с продавача" която да дава мейл и телефон ; за Павката го виждам , но при мен го няма ;
- да има брояч за посещенията на темата
mitko0888:
Я да се изкажа и аз, май два дена не съм писал (в тази тема).
Имаше един проблем - че се "ъпваха" темите доста дразнещо. Как ще е сега: "Няма ъпване. Най-отгоре са обявите, които приключват най-скоро, на който му се занимава да си ги рефрешва непрекъснато и ще е все най-отпред."
Имаше и друг проблем: че "ремаркета" и залепени на челото спирачни цилиндри се продаваха като чистак нови и т.н. продукти. Е за два дена не видях как новата форма на оказиона ще оправи това. И не видях да се вкарва някакъв ред в това как да се пише обявата.
Радикална промяна, нов софтуер, ама бил той специално за продажби. Дали г-н Борис 46 (само за пример) ще си въведе всичките 50+ позиции? Дали ще си copy-paste всеки месец? Или пък не трябва да продава, щом не му е удобно да го прави по този начин? Или пък не са му интересни нещата и не си заслужава да са тук? Май зададох доста реторични въпроси.
Доброто май ще е че ще имаме 30-40 страници с по 10 продукта, а не една страница с актуални продавачи.
Определено не ми харесва и че няма отделен раздел "купува"
Оставям настрана "Очаквам вашите коментари! " и "ще има съвсем нова организация на търговията ".
Надявам се че "оказионът" ще тръгне да работи човешки. В момента ми е все увиснал (оказионът де!), а когато успея да вляза трудно изчаквам дори и една страничка. Само не ми казвайте че е от компютъра ми или от доставчика.
refil:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3860.msg78680#msg78680 date=1338392865 ---
Само не ми казвайте че е от компютъра ми или от доставчика.
--- Край на цитат ---
Нито ти е от компа,нито от доставчика.От "СПЕЦИАЛНИЯТ" СОФТУЕР е!!Може да изпиеш цяла бира ,докато зареди страницата.Нещо кофти тръпка-много е тъп този оказион !!! :angry: :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия