Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (10/34) > >>

nilfe:

--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3860.msg78680#msg78680 date=1338392865 ---Доброто май ще е че ще имаме 30-40 страници с по 10 продукта, а не една страница с актуални продавачи.
--- Край на цитат ---

Само Адриан е напълнил 6 страници с обяви. Направете сметка какво ровене е да прегледаш всичко и да отсееш семето от плявата. Ако някой се интересува от дадени артикули от няколко търговци ще трябва да е факир да помни кое на коя страница е и да ги обхожда за да види дали няма промени в цената или коментари.
Това ако не е явен опит да се закрие раздела, то нямам никакво смисленно обяснение за случващото се. Системата е тромава и неудобна, отблъскваща желаещите да купуват и продават.  :yes:

toniemi:

--- Цитат на: nilfe link=topic=3860.msg78683#msg78683 date=1338394826 ---
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=3860.msg78680#msg78680 date=1338392865 ---Доброто май ще е че ще имаме 30-40 страници с по 10 продукта, а не една страница с актуални продавачи.
--- Край на цитат ---

Само Адриан е напълнил 6 страници с обяви. Направете сметка какво ровене е да прегледаш всичко и да отсееш семето от плявата. Ако някой се интересува от дадени артикули от няколко търговци ще трябва да е факир да помни кое на коя страница е и да ги обхожда за да види дали няма промени в цената или коментари.
Това ако не е явен опит да се закрие раздела, то нямам никакво смисленно обяснение за случващото се. Системата е тромава и неудобна, отблъскваща желаещите да купуват и продават.  :yes:

--- Край на цитат ---
1+ :good: :good: :good:

gts.best:
Системата е наложена по недемократичен начин, без АНКЕТА................ :clapping:

pavel75:

--- Цитат на: Adrian link=topic=3860.msg78677#msg78677 date=1338390406 ---.....

- като се кликне на тема и се отвори табличката , под  "инфо за продавача " да има линк "връзка с продавача" която да дава мейл и телефон ; за Павката го виждам , но при мен го няма ;

--- Край на цитат ---

При мен е обратното - твоя линк го виждам при мен няма, но може би така е логично - аз няма да си пиша сам на себе си

pavel75:

--- Цитат на: nilfe link=topic=3860.msg78683#msg78683 date=1338394826 ---

--- Край на цитат ---

За това е хубаво като пишете обявата да давате точни и максимална информация. С функцията търсене ще намериш това, което ти трябва. Не виждам до сега как търсенето беше по-лесно като всеки имаше една обява и обикновено с името - "Продава се в НО". Пак влизаш и ровиш.
Нека поработим малко с този начин и тогава да преценим кое по-доброто. Специално този раздел е търпял най-много промени, защото са го налагали условията.
Аз също съм консервативен и към новите неща съм скептичен, но не виждам сега при една анкета как можете да кажете това добро или лошо без да сме го пробвали в реални условия. Аз лично не мога.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия