Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (12/34) > >>

gts.best:
Леко, леко ще стигнем до олекотяване на схемата и накрая до предишния вид на раздела........... :yahoo:

nilfe:
И админите, ако може да се направи така, че на една страница да се показват поне по 20 обяви, или да има падащ бар в който всеки да може да си избере до колко обяви да му се отварят на страница. Примерно: 20, 30, 40, 50, All. Както е в другите форуми и и-бей. :good:

zazo:
Имам предложение, към всички недоволни форумни търговци на влакчета. Предлагам следната услуга: Отваряне на собствен интеренет магазин срещу сумата от 399 лв. В цената е включена регистрация на собствен домейн и предплатен хостинг за срок от една година. Срок на изпълнение един календарен месец след подписване на предварително договорена техническа спецификация. Издавам фактури.

ivo:
Зазо :) цената е направо дъмпинг на online пазара ... Ще те съдиме, за нелоялна конкуренция от Българската асоциация за WebDesign ...

KamaZZo:
И аз пуснах своите обяви и вече мога да кажа...много е неудобно,пускам по отделно неща които желая да продам заедно и в коя от всички обяви (или във всичките) да кажа,че ако някой купи и 3-те вагона ще му направя отстъпка.Евентуалния купувач после ще трябва да сглобява пъзел от обяви за да намери точно моите 3 вагона.....  :lol: не че е толкова трудно и не възможно но не виждам къде е подобрението.
Все още не разбирам и кое точно наложи тази промяна,къде беше,проблема в досегашния раздел,според мен а и според много други в форума той работеше повече от добре.

Ако толкова не ви се занимава с този раздел дайте го на мен,аз ще се занимавам!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия