Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices

Раздел "Продава / Купува" се закрива.

<< < (13/34) > >>

pavel75:
Пусни ги в една обява и отдолу дай информаци за възможни отстъпки. Ако пък някой купи само единият вагон можеш да коригираш обявата по всяко време.
Аз така бих направил

EMPEROR:
Или ако си хареса 2-3 артикула от теб, ще ти драсне не както преди в темата, а на лично. Тия лични ептен ги забравихте.

liro4605:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=3860.msg78718#msg78718 date=1338454463 --- Тия лични ептен ги забравихте.

--- Край на цитат ---
Доста хора минаха само на лични и несъм съгласен с теб  :)  :hi:

KamaZZo:
Както казах и в последния си пост-не е невъзможно и не е много трудно но е по-трудно от преди ето защо моето е мнение е,че това е по-скоро стъпка назад от колкото подобрение.
Що се отнася до ЛС откакто членувам тук в този форум само един,единствен път съм писал в темата и то по грешка защото мислех че пиша лично  :lol: как съм се заблудил така не ме питайте защото не знам,явно съм бил нещо разсеян  :lol:

nilfe:

--- Цитат на: zazo link=topic=3860.msg78713#msg78713 date=1338451639 ---Имам предложение, към всички недоволни форумни търговци на влакчета. Предлагам следната услуга: Отваряне на собствен интеренет магазин срещу сумата от 399 лв. В цената е включена регистрация на собствен домейн и предплатен хостинг за срок от една година. Срок на изпълнение един календарен месец след подписване на предварително договорена техническа спецификация. Издавам фактури.

--- Край на цитат ---

Кольо, не скачай с този номер. Ти хубаво ще вземеш парите, ама ще е същата боза като в момента (създадена с комерсиална цел). Като гледам в момента си "доволен форумен продавач на влакчета", защото не продаваш нищо, но като погледнем назад във времето доста неща си попродал и ти в този нежелан и размирен форум и най-вече в раздела Купува/Продава. Не бързай да се дистанцираш толкова от нас, утре и на теб може да се наложи да разпродаваш "влакчета", дали обаче ще си отвориш собствен интернет магазин?  :yes:

Ако този раздел беше даден на някой, който има истинско желание да го администрира нямаше изобщо да водим този спор.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия