Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices
Раздел "Продава / Купува" се закрива.
Gervasii:
Аз предлагам да се заключи темата и да се види работи ли оказиона или не! Доволни никога няма да има. То и на мен не ми харесва да не се пуши ама проблема си е мой!
EMPEROR:
Най-разумного нещо, дето прочетох до момента :drinks:
mitko0888:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=3860.msg78728#msg78728 date=1338464055 ---Давайте предложения. Което може и е удачно ще го направим, но не оставайте с впечатлението, че щом е написано трябва да стане. Както каза Зазо това е безплатен софтуер и все пак е ограничен откъм възможности.
--- Край на цитат ---
Предложения:
1. Разделът се връща в стария му вид.
2. Всеки може да си създава по една тема (както сега), но другите не могат да пишат отговори (НОВО).
3. Във всяка тема да има само съобщението с продуктите и последното бъмпмане на темата. Всички други съобщения се изтриват (НОВО) - или от автора на темата, или от администрацията. Във тория случай 7-дневния срок може и да се увеличи, или разчистването да се прави веднъж в месеца.
4. В Правилата се дава пожелателно съдържание на обяната - 5 - 6 типа "състояние" на модела - нов, стар, счупен и т.н., захранване - AC/DC, продуктов номер на производителя и т.н.
5. Обяви извън правилата е добре да се изтриват веднага и да се уведомява автора (първи път - любезно, след това - не) със стандарно съобщение - примерна обява и т.н. и подканване да си оправи обявата
Само т.2 и евентуално т.3 изискват някаква промяна в софтуера, по мои разбирания - минимални! Точка 1 се прави еднократно и бързо от администрацията. За точка 4 има събрани доста идеи в другата тема, може да се изпуйчи още малко и да се добави в правилата. Точка 5 се правеше и сега - не мисля че работата е повече от разчистването на другите ни глупости във форума. Новодошлите се появяват доста рядко в обявите. За останалите - просто трябва да се спазват правилата (със съответстващите им санкции).
Жоро:
Пробвах "новинката". Ако софтуерът дава възможност то:
- търсенето да може да става и по име на потребителя, пуснал обявата. Ако това е възможно, ще трябва да се направи списък или регистрация, не знам точно, на всички които пускат обяви. Така ще излизат по-малко неща в прозореца.
- при възможност да се увеличи броя на обявите в една страница, това с осем обяви е тегава работа.
- при възможност да се намали шрифтът в обявата, заема много място в страницата.
- не виждам опция "Откажи", ако някой по грешка натисне "Купи"
Благодаря за вниманието!
gts.best:
Господа Администратори,
старият вариант + повече контрол == работеща система
п.п. Предложеното от "митко0888" заслужава внимание!!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия