Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices
Раздел "Продава / Купува" се закрива.
BaHkaTa:
Стария вариант със същата форумна платформа няма функционалностите които се търсят. За мен не е по-добро решение, може би професионално гледам на нещата и ги разграничавам това е "форум" а това е "оказион" или "клубен сайт". Форума е място за дискусии, коментари, мнения а ние искаме всичко да наръгаме вътре и да стане мулти-мега-турбо функционален сайт. Сори ама не стават така нещата.
Контрола за който всички говорите няма как да бъде наложен с една форумна платформа която е пусната да работи като примитивен "пазар" и типично като такъв все едно да идете и да налагате правила на централния пазар Кирков. Не викайте моля, спазвайте приличния тон, стига сте си мерили... стоките че да са най отпред. Какво да ви кажа аналогията е много близка.
Контрола го създаваме ние потребителите, с ясно съзнание и чувство за отговорност. И тъй като това е форум даващ възможност да се "коментира" каквото и да било, то потребителите се възползват на 100% и за това е целия този хал.
По точки 2 и 3 предложени от Митко0888 следва пък да се премахнат някой функционалности на форумната платформа, демек да осъкатиме форума за да стане нещо по-близко до това което искаме. Там да се изкажат админите дали може или не. До тогава запазете спокойствие. Поживьом увидем.
atanas72:
ЗА МЕН специално с повече контрол ;старото'' бе подро. ВИЕ преценете,пожелавам здраве и успех на всички.
TheJackal:
Прочетох доста изказвания и мнения до тук. Пак почна писането и размишлението. Има лесно! За пореден път казвам: "няма раздел в мащаби и други, всичко е заедно и седи в рамките на 30 дена от публикуването, след което се трие или при продажба, този който е пуснал обявата уведомява админите - така мислим и за тях". По темата за клубен форум, отдавна съм го казал: "Не откриваме топлата вода"! Така са го направили германци, поляци, руснаци и други, там също си има раздел продава и купува.
Adrian:
Добавиха бутон за изтриване :good: и го пробвах - идеално става !
Off-Topic:Чакалче , какъв е тоя Стендал бе ,човек ? Нема се плашиш - става все по-добре
liro4605:
Как става изтриването че направих гаф за което се извинявам предварително :hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия