Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Оказион - правила и препоръки | Bargains - rules and advices
Раздел "Продава / Купува" се закрива.
atanas72:
Здравеи те след затварянето на раздела,90на100 от обявите ги няма.Имаше хиляди полезни неща.С по голям контрол нещата щяха да са си на място. :nono:
gzo:
--- Цитат на: gzo link=topic=3860.msg78925#msg78925 date=1338883457 ---Моля нека който отговаря за оказиона да ми каже къде точно влизат обявите за трампа, като например тази тук:
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3827.0.html
че да знак къде да си я местя. Гледам че е заключена.
--- Край на цитат ---
Я да питам пак същото, белким някой отговори :drinks:
EMPEROR:
Пускаш си вагона за продажба, пишеш в обявата, че е възможен бартер за конкретен вагон и това е. Както в eBay, така и тук няма "трампи".
misho_tabakoff:
--- Цитат на: atanas72 link=topic=3860.msg79095#msg79095 date=1339168949 ---Здравеи те след затварянето на раздела,90на100 от обявите ги няма.Имаше хиляди полезни неща.С по голям контрол нещата щяха да са си на място. :nono:
--- Край на цитат ---
Наско, тук ще защитя хората, които поддържат този форум.
1. Не са ни длъжни за нищо - поддръжат форума на добра воля без никакво заплащане.
2. Всички работят на други места и вършат тази работа м/у другото. Нека да не забравяме, че винаги съществува риска някой от тях да бъде изловен от шефовете си, че вместо да си вършат работата, те модератестват някакви си (за тях) форуми, и човекът като програма-минимум да получи жълт картон за невършене на работата, ЗА КОЯТО МУ ЗАПЛАЩАТ.
3. Секцията Продава беше ябълката на раздора, постоянно създаваше проблеми, винаги имаше недоволни и доста често изкарвахме администратори и модератори виновни.
4. Провери малко по-внимателно форума и ще видиш, че нещата от предишната секция са архивирани и могат да се видят. Така че ако някой иска да види от старите итересни неща, нека да бъде така любезен да посети секцията архив.
Приятна доработка и лека вечер на всички.
gzo:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=3860.msg79199#msg79199 date=1339413883 ---Пускаш си вагона за продажба, пишеш в обявата, че е възможен бартер за конкретен вагон и това е. Както в eBay, така и тук няма "трампи".
--- Край на цитат ---
Това е пълна недомислица ! :blink:
Ако идеята на оказиона е да има стокооборот между хобистите, то не виждам защо трябва да се осакатява насила ? Трампата е също вид стокооборот, а обявите за размяна няма да са с нищо по-различни от обявите за продажба, че да се създава трудност за модераторите. И там ще важат същите правила, но просто вместо крайна цена се изписва целта на размяната.
По-принцип не съм от недоволните типажи и подкрепям администрацията, но в случая насила от нещо се прави нищо. Имам си конкретна причина да не искам да получа пари и печалба срещу ненужните ми вещи и не виждам защо хобистите трябва да се лишат от тази опция. Нали идеята на форумното общество е да си бъдем полезни оказвайки си помощ, правейки си услуги и все от сорта за равитието на моделизма ? Защо трябва задължително да се търгашим ?
....всъщност няма значение, щом форумната управа не дава най-елементарна и логична опция за размяна на вещи между хора с общи интерси, то това само по себе си говори за визията и за развитие.
Живи и здрави и успех на комерсиализма, а съм пас :drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия