Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Уникални слушалки
JesusBlack14:
Привет на всички колеги музиканти. Току що се връщам от Метро, щастлив собственик на едни уникални слушалки на буквално смешна цена. Въпросните слушалки са "A4TECH HS-30".
Никога досега не съм бил свидетел на такова качество срещу такава цена. Слушалките са с NDFeB магнит и басът им е несравним.(Направих бас тест чрез youtube и имах чувството, че адамовата ми ябълка се тресе от басите) Имат и микрофон.Доста често свиря на слушалки и от тези съм най-доволен засега. Потенциометърът за сила на звука е вграден в лявата слушалка и не ви се налага да го търсите из кабелите.40мм говорители, 102db чувствителност, импеданс: 32 ома. Имал съм от въпросните върховни слушалки
" monster beats by dr.Dre " и мога да кажа, че звукът на тези слушалки "A4TECH HS-30" е почти същия.
Само дето едните са 400 а другите 17лв. Горещо ги препоръчвам на всеки ценител на качествения звук. Толкова съм доволен от тях, че си купих втори чифт!!! :yes: :yes: :yes:
bdz43r:
Уловката се крие в думичката "почти". Въпрос на вкус, казала котката и...
JesusBlack14:
--- Цитат ---Уловката се крие в думичката "почти". Въпрос на вкус, казала котката и...
--- Край на цитат ---
Няма никаква уловка. Не ми плащат да ги рекламирам ;D Не може звукът да е същия, тъй като тогава никой нямаше да си купува monster beats , а примерно тези ;)
widowmaker:
А как ли са спрямо тези?
Винаги съм бил на мнение, че няма безплатен обяд,
т.е. има вариант само за скъп боклук, но не и за евтино бижу...
pach:
То и в Youtube е един качествен звук... :scratch_ones_head:
Радвам се за теб и със здраве да ги ползваш, щом ти харесват.
Може би ще си купя и аз едни (че старите са трета реконструкция),
най-малкото че всичките ми (5 броя)мишки също са "A4тесн",
петбутонни светлинни и съм много доволен от тях.
Първата всъщност прави шеста година в експлоатация и не е "мръднала".
:drinks:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия