Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Уникални слушалки
JesusBlack14:
--- Цитат ---Наистина са добри!И аз си оборудвах двата компютъра с тях!
--- Край на цитат ---
Радвам се, че съм ти бил полезен! :good: :music:
сега, нека ти дам един съвет за микрофона - ако често ти се блъска в лицето -- при мен го прави -- колкото и брутално да звучи, взимаш един макетен нож и отрязваш микрофона до основа. Тайната е , че самият микрофон е вграден в слушалката , а не е в гуменото нещичко ;D Разликата в звука е минимална, но за жалост микрофона им не е звуко изолиращ като на Мегалодоните - с Мегалодоните говоря в дискотеки и музиката отзад едвам се чува!
След тестове с една програмка от айпада ми, разбрах че съм говорил заедно с 89 децибела музика, а Мегалодона почти я премахва! Този микрофон е изродщина ;D
--- Цитат ---Jesuse,внимавай после да не правиш като тая на снимката...баси,баси ,ама ще ги скапеш тези уши бре
--- Край на цитат ---
;D ;D ;D ;D Тва ме развесели доста, и тук спокойно мога да кажа - звучиш като майка ми :haha:
Признавам, че басите са много вредни, защото създават налягане в ушите, но както се казва ако ше се тровим, то поне да се тровим с чест
Сега вече сериозно - историята с басите е поради моето комплексно ухо - ако нещо звучи като тенекия, бегай надалече :lol:
Тъй като понякога слушам дъбстеп, липсата на бас се забелязва с Мегалодоните, но да не забравяме, че това са съраунд слушалки, които могат да работят в стерео, но не са направени за слушане на музика, а за игри.. а и в по-голямата част от музиката, баса на Мегалодоните си е предостатъчен :good:
И говорейки за Мегалодони, слушалките са кръстени на древен вид акула, живял преди 2 милиона години. Води се огномище :good:
:hi:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия