ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Национална среща на железопътните моделисти 2012 г.

<< < (2/20) > >>

mgirginov:
Вчера ми изпратиха менютата за избор. Моля, при направен избор, ми подавайте точна информация относно решението ви. Например : 19.10. В1 или 20.10. О2, което означава датата, вечеря или обяд и номера на менюто.

1-ви ден - 19.10.2012
Вечеря - I
Мешана салата 250 гр.
Св. Шницел от мляно месо 180 гр.
Зеле и моркови 100 гр.

1-ви ден
Вечеря - II
Млечна салата 200 гр.
Свинска кавърма 250 гр.

1-ви ден
Вечеря - III
Млечна салата 200 гр.
Кашкавал пане 200 гр.
Картофи соте 150 гр.

2-ри ден - 20.10.2012
Обяд  - I
Картофена крем супа 300 гр.
Тел. тас кебап с ориз 250 гр.

Вечеря - I
Шопска салата 250 гр.
Дом. Наденица на скара 200 гр.
Задушени зеленчуци 100 гр.

2-ри ден
Обяд - II
Пилешка супа 300 гр.
Свинско със зеле 250 гр.

Вечеря - II
Зелена салата 200 гр.
Кюфтета скара 2 бр. 160 гр.
карт. Соте + зеле с моркови 150 гр.

2-ри ден
Обяд - III
Картофена крем супа 300 гр.
Зад. Зеленчуци с топ. Сирене 250 гр.

Вечеря - III
Зелена салата 200 гр.
Огретен с кис. мляко 250 гр.

Закуската е на блок-маса с доста голямо разнообразие и не е нужен предварителен избор.

От хотела ме предупредиха, че след подаването на заявката на 10.09., ще си вземат останалите незаявени легла за да ги реализират и ще оставят не повече от 2 стаи за резерв. Поради голямата си популярност, в уикендите хотелът е пълен. Препоръчвам да заявите ползване на хотел, дори и да не сте 100% сигурни за идването си. От предварително платените пари се губят само 30% при неподаване на предупреждение до 3 дни преди събитието.

schatsi:
:blush2: Ще може ли да се допоръчва ?

...че като гледам тия "детски" порции от по 200-250 гр. се чудя как ще се отразят на крехките ни 110-120 килограмови телца...?!?

mgirginov:
Разбира се, че ще може да се поръчва. А, то е ясно, че за тази цена няма как порциите да са големи. Аз пробвах с твърдо меню и впечатленията ми са за маломерни салати, но основните ястия са достатъчни.

mgirginov:
Нека да изкажа и останалите си лични впечатления:
Много добре менажиран и поддържан хотел. Ясно личи процес на инвестиране и развитие. Голям, охраняем паркинг.
Обслужващият персонал/управители, рецепционисти, сервитьори, бармани, инструктори, спасители, камериерки/ е вежлив, дори любезен, сърдечен и с изразено желание да помогне, ако е нужно.
Стаите и баните са чисти, с поддържани в добро състояние мебели и санитария, заредени с консумативи. Комарници на прозорците, радиатори в баните, стенни отоплителни тела в стаите с възможност за програмиране на температурата. Наличие на телевизор с десетина програми и малък хладилник, празен и склонен да заработи на втория ден - масово явление; явно ще има масово изхвърляне.
Разнообразни атракции и тенденция да се разширява асортиментът. Футболно игрище, тенис корт, въжен парк, въжена стена, алпийски тролей, мини голф, компютърна зала, джаги, билярдни маси, конна езда, АТВ, планински бегачи, детски колички и велосипеди, детска площадка с доста атракции. Три - четири дни не ти доскучава.
Интернет с висока скорост и добра степен на сигурност има навсякъде - още с идването, при желание дават потреб.име и парола индивидуално.
Достатъчно разнообразие в менюто. Като цяло кухнята е много добра. Сравнително бързо обслужване. Ресторант, механа, маси и беседки навън. Вечерно време, като захладнее, дават леки одеялца. Голям асортимент на вина. Собствено производство на сирене, кашкавал, кисело и прясно мляко, яйца, колбаси от собствена ферма и собствено дивечово стопанство. Производство на собствени закуски. Барбекю, което се пали към 10:30 ч. И всичко това е с превъзходно качество. Изследват продуктите първо в собствена лаборатория и после ги дават в РИОКОЗ за официално изследване.
Чисти и добре поддържани спа център, сауна, басейн, масажен център, непрофесионален фитнес, медицински кабинет.
Лоби бар, външен бар, наливна бира, разнообразие на кафе, чай, безалкохолни напитки, минерална вода, бързо обслужване.
Голяма зала с размери 25/10 м и малка зала за 50 човека, и двте с мултимедия.
Чудесна борова гора, добре маркирани планински пътеки, възможност за дълги разходки и кристално чист въздух.
Бяхме със съпругата ми  и внучката ми, останахме очаровани и просто не ни се тръгваше!

mgirginov:
Списък на участниците към днешна дата

Моля, при установени неточности, да ми се обадите

Ако някой желае да впиша негов близък/придружаващ в списъка с участниците, моля да ми се обади

1.Павел Трифонов - pavel75
2.Асен Илиев - Bodwen
3.Ангелина Илиева
4.Стефан Байков - stefan_baikov
5.Марио Гиргинов - mgirginov
6.Емил Чаушев - emilchaushev
7.Владимир Колев - Vlado
8.Владимир Симеонов - vlado1
9.Иван Йорданов - BaHkaTa
10.Тодор Тодоров
11.Любомир Тасков - lubomir
12.Александър Тасков