Здравейте на всики

Това ми е първата тема която пускам, нов съм. Надявам се да не съм объркал раздела.
Ще ви покажа снимки от макета си при процеса на работа и крайният ефект.
Тъй като не съм привърженик на абсолютно фабричните готови работи, затова всичко по макета е направено с подръчни материали, ръчно изработени. Единственото готово нещо което съм ползвал е " BUSCH трева 7371 " благодарение на " emilchaushev "

Останаха ми дръвчета излишни, и ги продавам.
http://www.railwaypassion.com/forums/index.php/topic,3934.0.html1. Изрязах основата от мек материал който се ползва под ламината " подложка"

2.От същият материал налепих камънчета и боядисах основата в бяло. И сложих летвички които по-късно ще бъдат боядисани и застарени, за да добият автентичен вид на старо дърво.

3.

4. начупвам големите камъни на по-ситни, след което ги залепям за основата на къщата.

5.След което готовите врати и прозорци и стени за събират и залепят заедно.

6.След като свърших 1-ят етаж, сложих за основа същият материал " подложка " след което предварително си начертах прозорците и всичко останало.

7. Предварителните готови стени които направих и прозорци ги залепих и боядисах, след което ги монтирах на 2-ят етаж.
След което направих и стъпалата от дърво, и боядисани.

8.Залових се да правя парапета от дърво, което е доста трудоемко, не за друго но всичко е много малко и се работи 70% само с пинсети.

9. основата на покрива е направен от шишчета за барбекю. А самият покрив от картон.

10. След приключването на къщата и боядисването на покрива, преди да положа тревата съм наредил постановка как ще изглеждат горе-долу всичко.

11. Това е завършената къща. Снимките не са хубава, все пак са от GSM и на живо е много по-хубаво.

12. Е то как изглежда след полагане на тревата.

13. Това е крайният ефект.
Има ръчно направени, дръвчета, мивка, скамейки,тоалетна, стъпала и т.н.
Само осветлението няма как да ви покажа, че не ми остана време да направя снимка.