Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites

Магазин ФАНТАСМАГОРИЯ

<< < (3/5) > >>

emilchaushev:
Преди малко ходих до магазина... Очарован съм. Продавачката е вежлива (че и убавка), собствениците ги нямаше, но рзгледах подробно.
Имат треви за ръсене за статична машинка, тип дунапренени, листове, дървета всякакви- иглолистни, широколистни и храсти, живи плетове, горски посипки, смес за планина/скали и дори гипс бърху бинт. При това тревите са в почти всички нюанси от всеки вид и дължина.

Добър асортимент в наличност на цени като при Липпе поне за няколкото неща, които се купих.
Щом имаше от новата серия дървета от Натюр серията... ФФлюбих сЪ.

liro4605:
Далеч ли е от централната жп гара?

emilchaushev:
Ами доста... Но с трамвай 7 без прекачване може да се стигне до там от гарата, но предвиди едни 40 минути в посока (не съм пътувал скоро, но като знам от къде минава трамвая...)

София 70:
35 минути от Централна гара - делник интервала е 5-7 минути ,празник - 12 минути (както казва една колежка - на всяка спирка трамвай 7 )Спирка Тодор Каблешков .

pach:
Супер Емчо!!!  :ok:

Офтоп: Гипсов бинт се продава и в аптеките ...около болничните заведения...поне в Софето.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия