Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Полезни линкове на магазини и сайтове | Useful links to stores and sites
Магазин ФАНТАСМАГОРИЯ
Vlado:
Въпрос на личен избор! Пък и българи сме - трябва да стимулираме местните търговци, но и да си търсим правата, ако смятаме, че сме засегнати. :hi:
Относно новия магазин: "Колкото повече, толкова повече" е казал Мечо Пух. Повече магазини - повече конкуренция, по-качествено обслужване. Успех на начинанието!
pavel75:
Пък и това което казва Емо е много вярно - някой неща е по-добре да ги видиш на живо.
pach:
--- Цитат на: pavel75 link=topic=3939.msg80637#msg80637 date=1344408045 ---Пък и това което казва Емо е много вярно - някой неща е по-добре да ги видиш на живо.
--- Край на цитат ---
Абсолютно вярно!!!
А всички знаем колко пъти Марио е пазарувал от местните търговци - такова мнение всъщност не е меродавно!!! :sarcastic:
:pardon:
gts.best:
--- Цитат ---......Винаги съм се чудил на хората, пазаруващи от местните търговци - цените високи, не предоставят официалната отстъпка, нямат наличности, събират поръчки по няколко седмици, влачат доставката с месеци, не информират за изчерпан артикул навреме, не връщат предварително взетите пари и те принуждават да избереш нещо, което дори не искаш, само и само да ти усвоят средствата.......
--- Край на цитат ---
:good: Много добре синтезирано..............дано нещата някога се променят........ :hi:
mgirginov:
--- Цитат на: pach link=topic=3939.msg80658#msg80658 date=1344440664 ---
...А всички знаем колко пъти Марио е пазарувал от местните търговци - такова мнение всъщност не е меродавно!!! :sarcastic:
:pardon:
--- Край на цитат ---
Напротив. Мнението ми е изградено въз основа на няколкогодишни наблюдения и се споделя от огромната част от познатите ми хобисти. Но, честно казано, с теб предпочитам да споря "на живо" и "на бира" :drinks:, още повече, че силно оспамих темата. Извинете ме.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия