Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Tazcho в Н0 мащаб

(1/22) > >>

tazcho:
Здравейте , след продължително четене из форума реших да започна и аз разработването на макет.
незнам как обаче в апартамент 120кв не можах да намеря място за по-голям макет от 244см х 122см каквито ПВЦ плоскости има от така набедените за "Симона"  смятам да използвам едина цяла такава , за заздравяваща конструкция отдолу "засега" съм се спрял на алуминиеви профили , идеята е да стане възможно по-лека цялата конструкция с цел местене.
Самият проект ще бъде "засега" на един етаж .

ще съм много благодарен за съвети и критики преди да започна изцяло закопуването на релси.
За релсите съм се спрял на Пиковските А-глейс от които вече съм закупил сет а,б както и доста единични елементи.

п.п.дългият правоъгълник е един вече закупен перон на аухаген с номер 11376 , а по-късият е Гара Klingenberg-Colmnitz AUH11346 която смятам да взема а производителят е пак аухаген.

Последният макет можете да видите от страница 5 нататък !

pavel75:
Не разбрах това ли окончателната схема на която си се спрял, но ето ти още предложения:

http://images.google.bg/search?hl=bg&q=gleisplan&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=601&sei=zwVXUJbKIMrJhAeN6oCoAg&tbm=isch

liro4605:
Моето мнение за такива макети е-По добре без такъв,отколкото с такъв на който машиниста през цялото време ще гледа опашката на влака  :pardon:-мнението си е лично мое и не задължавам никого с него  :hi:

tazcho:

--- Цитат на: liro4605 link=topic=3984.msg81837#msg81837 date=1347885176 ---Моето мнение за такива макети е-По добре без такъв,отколкото с такъв на който машиниста през цялото време ще гледа опашката на влака  :pardon:-мнението си е лично мое и не задължавам никого с него  :hi:

--- Край на цитат ---

еееееее , ти искаш да ме откажеш още преди да съм се разгорял както трябва , тъкмо съм се запалил  :lol:
майтапа на страна , така или иначе нямам кой знае каква /и/ композиции за момента и този размер ще ми върши работа а и машиниста няма да може да вижада опашката , хем да видя за какво става въпрос в смисъл кое как се прави как се полагат релси ландшафт и така на татък апък и малкия да се забавлява заедно с мен иначе съм замислил нещо доста по - голямо ако се разгори мерака  ;)

София 70:
Бъди сигурен , че ще се разгори. И не жали място.Живял съм в по-малък, 105 квадрата апартамент , и знам я че има място. Щом се спираш на Аухаген , то следвай тази тенденция, а именно - сгради от Аухаген .Аз имам някои от сградите и ако ти представляват интерес мога да ги снимами пратя фотосите .Разбира се притежавам от мащаб 1:120 и 1:100 /ТТ и НО/ТТ /.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия