Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout

Макета на Tazcho в Н0 мащаб

<< < (2/22) > >>

tazcho:
Отказвам се от макета............

София 70:
Еми честито :(

Rizar:
 :stop: Защо се отказваш?  :(  :swoon:  :fie: :nono:

tazcho:
отказвам се от този макет а не от макет по принцип :D
реших че ми е много малък проекта а трябва да се мисли по-мащабно ,
затова реших старото ми магазинче дето в момента го ползвам за склад
да взема да го разчистя и там да си спредна един подобаващ макет.
вариантите които ми се въртят в главата са 3

1.в средата един 2 на 3 метра или може би 4 , но ширината си остава 2м тъйкато
помещението е тясно а трябва да остане отстрани по един метър за минаване и обслужване.

2.отстрани по стените в "П" образно трасе с широчина 1метър и 2 обръщалки накрая.

3.този ми е любимия за сега вариант напълно затворено трасе по всички страни примерно 50см
като дължината ще е 2 стени по 4метра и 2 стени по около 3м , само че тук ще имам малък проблем
тъй като предната "стена" не е стена а стъклена витрина от край до край ,
а на отсрещната стена има врата за тоалетна и складче, но мисля че ще мога да направя
импровизирани мостове за да не се "лази като се влиза"  :)

emilchaushev:
Ще бъда честен.... Откащи се от тези грандомандски планове. И аз мислех като теб... До тук 3 макета  съм изхвърлил и смених мащаба за да стигна от 3х2м в ТТ до "тортата" - 60х90 см в N.
Повярвай ми големите размери само могат да те разочароват.

Направи малкия покарай, така ще придобиеш опит и с окабелявания и с ландшафт, па тогава прецени дали да захапеш голям залък... Иначе има голяма вероятност да се разочароваш и да зарежеш всичко до средата.

Аз за мен си съм решил... Вкъщи "тората" ми е достатъчна. Големите проекти в клуба- има място, има време, има помощ от членовете и най - вече не пречи на никой от домашните.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия