Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Похвалете се с вашия макет | Show us Your layout
Макета на Tazcho в Н0 мащаб
Best Ripper:
Нещо дочух недобри отзиви за флекс линиите - измятали се при температурни разширения, особено при допълнителни усуквания по хоризонтала и вертикала... Да си кажат мнението феновете им, които РЕАЛНО са ги ползвали... :hi:
tazcho:
не мисля че ще има проблем с флексовете , имам и свободно сложени и такива с винтчета хванати и на топлото са стояли и на много студено и не са имали проблем , междодругото винаги оставям разстояние при наставките , може би това е помагало.
tazcho:
малко снимков материал
общо взето не съм много доволен от шперплата като материал ама дет се вика взел съм го и ще го ползвам.
за правите трасета ще ползвам ламинат 8мм , направих една дължина и ми харесва много повече от шперплата , язък че е толкова тесен и не става за завои. в близките дни ще има още ъпдейт с снимков материал.
София 70:
Супер !Надявам се да си сериозен и да работиш по макета :)
Моля те , качвай по-големи снимки , за да разглеждаме детайлно.
tazcho:
--- Цитат на: София 70 link=topic=3984.msg85413#msg85413 date=1357632961 ---Супер !Надявам се да си сериозен и да работиш по макета :)
Моля те , качвай по-големи снимки , за да разглеждаме детайлно.
--- Край на цитат ---
Всички снимки може да се видят тук http://technodreams.snimka.bg/hobby/jp-modeliz-m.701821
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия