Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models
Проект "Стрелочен пост за гара Плевен Запад"
pavel75:
Тъй като изработката на гарата вече доста напредна, трябваше да се започне и изработка на други съоръжения. Едно от тях е стрелочния пост. Миро (Лиро) беше така любезен да ни предостави снимки от такъв пост от гара Дъбово. Благодаря, Миро :hi:.
Тъй като ми е за първи път и още нямам опит се почнаха едни измервания, едни изчисления, не е за приказки.
За това реших първо да направя прототип от картон и ако се одобри тогава ще се хващам за мистрията
И вече съм на полусъединетел:
emilchaushev:
За сега местоположението на поста ще е над житото въпреки, че няма стрелка от тази страна на линията и риска да "крие" трасето.
За съжаление от горната страна поставянето на пост ще е свързано с доста преработки на ландшафта, а и двуетажен пост няма как да седи точно там.
Благодарности на Павката , че се нагърби с тоя проект по пресъздаване на нещо българско и родно и за съдействието на Мирката и бързата му реакция. Поста наистина е красив, с което заслужава място на модулите ни.
pavel75:
--- Цитат на: emilchaushev link=topic=3993.msg82111#msg82111 date=1348732109 ---....
Поста наистина е красив, с което заслужава място на модулите ни.
--- Край на цитат ---
Оригиналът наистина е красив, ама чакай да видим какво ще излезе ...
liro4605:
Павка,успех! :paint:
gzo:
Павка, от най-голяма полза ще а ако дадеш размерите !
:good: Успех!
Скоро и аз ще кача моя пост. Подобен е, но само с 1 етаж.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия