Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Поръчка на ЕАОС-и на БДЖ
mitko0888:
Много са си хубави вагоните. Жалко че не са с две колела и не са по-стари.
Първоизточник - производителят.
Има и едни други със същия кош:
liro4605:
Вторите са надграждани на готови платформени вагони за които неостанаха товари.Преди години те бяха за ешалони например и такива имаше много,днес...просто станаха много и ги преобразиха.
едните са 540та другите 541ва серия/
bdz43r:
Е - нормален открит вагон;
a - две двуосни талиги;
o - без накланяне на коша (за разтоварване);
s - възможност за движение със 100km/h пълен.
Серията се определя по таблица. За Eaos са 53 00 - 53 65, 53 67 - 53 74, 54 00 - 54 12, 54 95 - 54 99, като някои от сериите са за вагони, които могат да се движат празни със 120 км/ч.
pach:
Миро може "да не са в парата" или "епохата" ама това до сега се определяше от липсата на ...БДЖ, достатъчно модели.
Обаче ако погледнеш тук, всеки втори форумник, си е записал под аватара "...БДЖ,..."
освен останалото. Тоест тук НЯМА епохи, задвижваща тяга и т.н. ТУК Е САМО БДЖ,
вярно че минава в V/VІ епоха, но си е БДЖ.
Жалко, че доколкото разбирам и въпреки "мераците" на Иво и приятели да купуват в ТТ,
тези вагони няма да ги има в двата мащаба! :(
А кога всъщност ще ги има тези в НО за продан?
... в смисъл какво още остава Иво, Спас и АКМЕ (? - :scratch_ones_head:че не съм сигурен) да направят,
за да има още един вагон в БДЖ изпълнение?
Timerlane:
--- Цитат на: toniemi link=topic=3997.msg82212#msg82212 date=1349006155 ---
--- Цитат на: pavel75 link=topic=3997.msg82210#msg82210 date=1349005021 ---А защо започнахте да поръчвате? Аз никъде не видях, че наште вагони са готови.
--- Край на цитат ---
Никой не поръчва,ориентираме се в бройките :good:
--- Край на цитат ---
В такъв случай и с малко закъснение, имайте ме и мен в предвид за ориентирането :good:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия