Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Поръчка на ЕАОС-и на БДЖ

<< < (8/8)

KRAKOMOBILA:
Междо другото - има ли как поне един от трите вагона да е с новото лого на BDZ Cargo?

stefanbaikov:
Иво , брой ме и мен с 4 сета.

Величко:
Първо благодарности на Спас и Иво за тези уникално красиви вагони. Бих казал, че са ми любими, поне докато не изскочи Габс-а отнякъде.
Въпроса ми е, дали скоро ще видим техни братчета, както Красен е питал за "каргото" или пък с различен кош?
Не знам колко сета бяха произведени, но общо-взето бързо се разграбиха сетовете с Каолините.

pavlinbg:

--- Цитат на: Велко link=topic=3997.msg107141#msg107141 date=1490273915 ---Първо благодарности на Спас и Иво за тези уникално красиви вагони. Бих казал, че са ми любими, поне докато не изскочи Габс-а отнякъде.
Въпроса ми е, дали скоро ще видим техни братчета, както Красен е питал за "каргото" или пък с различен кош?
Не знам колко сета бяха произведени, но общо-взето бързо се разграбиха сетовете с Каолините.

--- Край на цитат ---

Да, и аз бих попитал това. Все пак интересът е голям и сетовете се разграбиха много бързо. Ако някой има информация по въпроса, моля да сподели.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия