Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от ROCO
nilfe:
Айде, казала лисицата като не могла да стигне гроздето. Локомотива си го бива с малки забележки открити от зорките очи на перфекционисти като ;DЯсен. Грозен или не, част от историята е все пак. Ако беше каран в България с логото на БДЖ, всички щяхте да подскачате от радост, че са го произвели Роко и щяхте да се надпреварвате кой първи да си даде поръчката на Жоро. Оставете парата на мира, не може всичко да е заоблено като "влака стрела". ;D
Сaprycorn:
--- Цитат на: Жоро link=topic=4.msg57291#msg57291 date=1302248275 ---Както казва Zazo, ще кажа нещо грозно, ако коментирам този "локомотив". А и Roco са се постарали с тая снимка на челна страница, да допринесат за външния му вид. Всъщност моделът изглежда така:
(Image removed from quote.)
--- Край на цитат ---
Ако е така, то излиза, че на снимката, която публикувах, Roco са сложили модела на Trix/Marklin, което ме озадачава още повече !
:fie: :fie: :fie:
widowmaker:
--- Цитат на: nilfe link=topic=4.msg57311#msg57311 date=1302262392 ---... Оставете парата на мира, не може всичко да е заоблено като "влака стрела". ;D
--- Край на цитат ---
Мен ме дразни точно това заобляне. Парен локомотив ще рече арматура по котела, помпи, водоподгреватели и т.н.
Демек много други джаджи освен щангите. Тоя ми е постен, както S9 и G5.4 примерно.
18201 стои по добре, въпреки, че е с подобен дизайн.
CaLLlo:
Така е, Нилфе, съвсем прав си за всички неща, които казваш, няма как иначе.
Но има нещо, което разбрах в последно време и което не се коментира много за да бъде известно - Самите германци също не харесват тая машина, нито хобистите, нито да ги наречем така - историците, т.ч. отзивите горе не са нещо по-различно от отношението в самата Германия. Или с 2 бързи думи, тая машина не се тачи много-много.
Примерно 10 001 произведен 1957; последна спирка 20.3.1967 г. Е, много успешен локомотив, последен писък на модата - 10 години експлоатация в 3-та епоха! За сравнение - има машини преминали през цели 4 епохи, при това все в движение. За да бъдем съвсем честни обаче трябва да признаем, че тия 10 години са били в условия на все по-сериозна конкуренция на новите електровози и дизели със съвсем други технически показатели, ако не друго поне доста по-високо КПД.
Добре че са произвели пробно само 2 бройки, щото можеше да са и много повече!
Сaprycorn:
Дали е красив, или не, BR10 е въпрос на вкус, но за мен си остана загадката защо Roco са използвали ходовата част на Мarklin (която е много под нивото на Roco). А сега забелязвам че Тrix/Marklin за своята "новост" BR50.40 са използвали ходовата част на Роkовския BR50. Снимката е сравнително малка, но все пак ясно се разпознават роkовските колела и щанги
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия