Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от ROCO
Величко:
Що па реши, че 50бр е макса?
Аз познавам един, дето има само 10бр от един модел, щото са свършили, иначе можеше да ги докара сам до 50.
Другото е, не по-маловажно, че тези локомотиви(46-ца)*(7-мак) ще бъдат купувани на запад,, на север, а може и на юг.
pach:
Аз пък си спомням един, дето тук призоваваше
да купим последните бройки от наш локомотив,
щото иначе никоя фирма повече няма да ни обърне внимание!!!
...Как така не се познават тия двамата...Не знам!?
Пазарните условия за наши модели са обсъждани тук,
в този форум ...поне пет пъти през последните пет години...
така, че не аз съм решил макс-а от 50 броя...Ами действителността и реалността в България!
...И не виждам смисъл да "клатим въздуха" по-старите теми(за БГ-пазара),
които могат да бъдат прочетени назад във времето из форума.
Както казах и оказиона тук е достатъчно красноречив!
daddy_g:
Като човек занимаващ се доста с БДЖ модели, макар и не фабрично производство ще споделя следната статистика:
3 броя серия 04
3 броя серия 55
1 брой серия 42
1 брой МДД4 Булмаркет.
Това са закупените модели в България.
Всички останали 70 броя сумарно от всички серии които правиме с Митко са за: Румъния, Австрия, Швейцария, Германия, Холандия, Аржентина, Русия, Ирландия, Англия....може и да пропускам някоя дестинация ама по памет толкова. Графика не ми е пред очите в момента. И 70 процента от това количество са БДЖ модели.
mitko0888:
--- Цитат на: liro link=topic=4.msg106080#msg106080 date=1484251140 ---Някой ще пусне ли снимки на произвеждания?
--- Край на цитат ---
Нещо май съм в голяма грешка. Първо си мислех че Gabs-а отдавна се продава, че даже съм го виждал на промоция и вече е изчерпан. Сигурно съм хапнал от правилната лютеничка.
Сега погледнах тези, които се продават от години - има френски и холандски на които само вратите са различни. Има и целите гофрирани. Като този на нашата снимка още не е пускан.
Величко:
Пламене, ти за кой модел говориш? Аз писах за 7 и 46 серия. Ако говориш за друг модел кажи, защото за тези съм 1000% убеден , че ще се продадат поне 100 броя само в Бг. Гледам Слави потвърждава тезата ми, че и на навън ще купят. Явно не си запознат с пазара, защото не си търгашче. А оказиона да го даваш за пример е доста смешно, щото ако аз съм продал един модел тук, в олх съм продал 50.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия