Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling

Новости от ROCO

<< < (60/99) > >>

daddy_g:
Велко пазар навън има, не го отричам. Един клиент от Австрия има и двете 46-ци на БДЖ и съм сигурен че ще си вземе и новата. Но освен него досега запитване за 46 и 07 не съм получавал. За сметка на това обаче запитвания за модел който никой не произвежда с лопата мога да рина. Теснолинейката е доста търсена. На 19 януари излиза поредния репортаж в Continental Modeller

Величко:

--- Цитат на: daddy_g link=topic=4.msg106089#msg106089 date=1484257191 ---Велко пазар навън има, не го отричам. Един клиент от Австрия има и двете 46-ци на БДЖ и съм сигурен че ще си вземе и новата. Но освен него досега запитване за 46 и 07 не съм получавал. За сметка на това обаче запитвания за модел който никой не произвежда с лопата мога да рина. Теснолинейката е доста търсена. На 19 януари излиза поредния репортаж в Continental Modeller

--- Край на цитат ---
В Румъния ще купят повече и от нас 46-ци. Със сигурност в Европа акто цяло ще се продадат също повече от колкото при нас, но мисълта ми е , че има грешна представа за Бг колекционерите.

liro4605:

Май,юни,юли,август,септември,ама май тези са най-близки.
      За едни ГАБС за други серия 181ва,за едни вагон в кашон,за други реален влак от 12броя с маршрут КЦМ-Бс запад макар и умален пък бил реален.

mitko0888:
liro, това също е от ваши снимки, на български вагон:

Като него се произвеждат от някое време: 66912, 76855, сигурно има и  други. От него има обявени и за тази година с други разцветки: 76859. Трябва му само друг цвят и нови тампони за надписите, за да стане БДЖ. Другият модел, с гладки стени и гофрираните врати, също се прави: 76856. И от него е предвиден за 2017 година в друга администрация: 76857. Не знам дали има български такива. БДЖ-то, което се чака от две години, сигурно го има и в други администрации, а разликата с последните е само във вратите. Така че не виждам причина без особени инвестиции да се направи и този вариант. А и по влаковете обикновено виждам вагони, които много често не са съвсем еднакви. Да не говорим че цените им въобще не отговарят на 100 грама китайска пластмаса.

mite:
вие па.. австрийците реват до небето че техните модели вече години се бавят/не се правят а вие за бдж се жалвате.

английските и немските модели са единствените които са добре покрити. всички останали са в разно ниво на унилост.

някой горе спомена релсите на roco.. има малко объркване.. или патента е изтекъл или са пуснати взаимно с оригиналния им издател (чието име не ме карайте са пробвам и да напиша). и така, те са една серия тази година, крайна дата за заявка е някъде май 2017. който иска, да си резервира кашон сега от парчетата дето му трябват. няма да има повече до 2018, ако изобщо.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия