Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от ROCO
Величко:
Ясно е, че всеки изхожда от своя мироглед. Понеже не ми се спори безсмислено, ще кажа, че аз ще си купя 10 бр 46-ци(ако е рекъл Господ), така че си разделете останалите 40бр.
Наздраве :drinks:
Трябва да я ъпдейтвам, че не е актуална вече &bgflag
Mixy:
За да не разводняваме повече темата за Roco, пуснах нова, специално за това кой какви и колко БДЖ модели има - нека видим какво реално можем (и сме постигнали), защото то със сигурност е много по-различно от това, което ни се иска.
Какви и колко БДЖ модели имате?
liro4605:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=4.msg106092#msg106092 date=1484286402 ---liro, това също е от ваши снимки, на български вагон:
http://picbg.net/u/62092/60392/852256.jpg
Като него се произвеждат от някое време: 66912, 76855, сигурно има и други. От него има обявени и за тази година с други разцветки: 76859. Трябва му само друг цвят и нови тампони за надписите, за да стане БДЖ. Другият модел, с гладки стени и гофрираните врати, също се прави: 76856. И от него е предвиден за 2017 година в друга администрация: 76857. Не знам дали има български такива. БДЖ-то, което се чака от две години, сигурно го има и в други администрации, а разликата с последните е само във вратите. Така че не виждам причина без особени инвестиции да се направи и този вариант. А и по влаковете обикновено виждам вагони, които много често не са съвсем еднакви. Да не говорим че цените им въобще не отговарят на 100 грама китайска пластмаса.
--- Край на цитат ---
Нямаме такива вагони.Нашите са не с гофрирана ламарина,а с шперплат плоскост в метални рамки.Така ,че ако ще се прави трябва друга матрица.
Величко:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4.msg106095#msg106095 date=1484291422 ---Опитът на Roco да пласира ROCO 64549 H0 Schlafwagen, BDZ, Ep. V е завършил с пълен провал. Това значително е намалило шансовете за товарния вагон . Отговорът е ,че не са наясно дали ще бъде произведен на този етап.
--- Край на цитат ---
Вагона им разпродаден- нямат го на склад. Даже някъде в Бг има повече на склад! Защо да е провал? В България са продали доста вагони. В липето като ги пуснаха на 35евра изчезнаха за часове, едва се докопах и аз да облажа.
А някой знае ли колко бройки са произведени роко 64549?
Adrian:
500 ; фактът , че Липето пре-оцени модела и разпродадоха на загуба, е достатъчно доказателство за провал.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия