Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от ROCO
liro4605:
Имах предвид нещо недогледано при боядисването вероятно,но някой така са се впуснали в първите,че дори не знаят че има втора партида,а и тя за това беше и намалена.
Величко:
--- Цитат на: liro link=topic=4.msg106129#msg106129 date=1484310638 ---Не съм експерт,но защо ми се струва,че този провал е произвеждан на 2 пъти.На второто издание имаше(има) един фабричен гаф през средата на покрива.Като е гаф,защо 2 гафа?
--- Край на цитат ---
Вероятно е така. Аз единия вагон като го купувах от Тошо го избирах между 5-6 или колкото имаше в магазина тогава, и избрах този с най-малка забележка на покрива. Това съвпадна и с новата, по-ниска цена на вагона.
Величко:
--- Цитат на: liro link=topic=4.msg106134#msg106134 date=1484312583 ---Имах предвид нещо недогледано при боядисването вероятно,но някой така са се впуснали в първите,че дори не знаят че има втора партида,а и тя за това беше и намалена.
--- Край на цитат ---
На мен ми направи впечатление, че първия като го купувах от липето си е Ок. Откакто ги намалиха навсякъде се си купих въпросния от Тошето, след това в липето ги бяха пуснали на 34.90е и отново взех, като и този път всичко си беше Ок. Та се замислих дали тези с дефектите да не са за Булгаристан и подобни нам дестинации?
mitko0888:
Аз пък си го купих през март 2015 тук, в София. И си е ОК. Не знам дали е първа или втора партида.
pavlinbg:
Има промяна в статуса на товарния вагон на БДЖ /арт.№76796/ в Липето. Вече е активно Add to cart
http://www.modellbahnshop-lippe.com/produkt/Roco/1-4-002008-220214-0-0-0-11-5-2-0-gatt-gb-p-0/ein_produkt.html
Посочено е, че вагонът е наличен при производителя, като доставката е от 5 до 14 дена. Интересното е, че в сайта на Роко вагонът вече не фигурира!?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия