Главен форум | Main forum > Железопътен моделизъм | Railway modelling
Новости от ROCO
daddy_g:
Павлине твоята се разбрахме че ще я почна без да ми даваш аванс за да не се товаря със срок поради големия брой поръчки. Ще имаш 55 не се притеснявай.
pavlinbg:
Ха дано! :drinks:
liro4605:
--- Цитат на: Adrian link=topic=4.msg106120#msg106120 date=1484302972 ---Добре , оттеглям формулировката 'провал' ; бях писал на Роко миналата година , за да попитам за габ-са и ми отговори някаква менажерка - нещо от сорта ,че не е в плановете и за 4-тото тримесечие . Аз пък отговорих ,че тук има голям интерес и го очакваме . Тя отговори ,че за съжаление продажбите на спалния бдж не са оправдали очакванията и е възможно товарния вагон да не бъде произведен .
Търговецът / производителят намалява цената , когато не вървят продажбите , а не за да даде аванта на купувачите . Това се нарича '"да намалим загубите" ;)
пп ето тук има бдж gabs
--- Край на цитат ---
Не съм експерт,но защо ми се струва,че този провал е произвеждан на 2 пъти.На второто издание имаше(има) един фабричен гаф през средата на покрива.Като е гаф,защо 2 гафа?
Adrian:
Аз нямам повече инфо по този въпрос , Миро , а и не съм използвал термина 'гаф' . Мисля ,че навремето обсъждахме като гаф малкото 'прозорче' , но за дефект през средата нямам спомен ?
mitko0888:
БДЖ вагоните на Роко, и на Тилиг, по нищо не са по-лоши или по-сгафени от тези на други администрации. Факт е че не могат да се намерят никъде на нормална цена, да не говорим на "остаряла". Цената им с времето расте, и се купуват основно от чужденци. Все ще им дойде яйцето на ду..то и пак ще ги правят.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия