Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

Бъдещите гари на макета на StefanОff

<< < (4/13) > >>

Vlado:
Съветът ми е за покрив и улуци да ползваш фабрично направени такива. Продуктите на Аухаген в това отношение са много подходящи, като само липсата на мое проучване за други подобни продукти, ме въздържа да ти предложа и други производители на такива аксесоари.

stefanoff:
Принципно е така, за готовите неща, но тука няма много много моделни магазини , а каталожната търговия не ми е по сърце, друго си е да го видиш и  пипнеш,  а и не гоня максимален "Реализъм" а пълен "Кефизъм", иначе бамбуковите шишчета се цепят както си поискаш, материала е строго правожилен и сечението се получава еднакво по цялатра дължина

Ivo Nedkov:
Много професионално се работи тук!
Поздравления за добрата работа!  :yes:

stefanoff:
Малко по малко завършвам малката гара, трябва да сложа комините и водосточните тръби. Трябва да се боядисат улуците и да се налепят табелите.

Измислих си и гарова чешма - тип "Партизански спомен"
.
Обладан от благородна завист към колегата "daddy_g" работещ едно кантонче по мой проект за това, че се получва супер, метнах същото да го правя и аз.
Направих си разпечатките.
почнах да режа отворите
и дойде време да къпим дребосъчето.

Жоро:
Комарникът направо изби мухите, а и тая чешма със стилизираното знаме...направо мирише на нашенско :buba:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия