ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Представете се | Introduce yourself

представяне на koicho98

<< < (2/3) > >>

Krasi:
На доста от кутийте на влаковете вече слагат знак, че не са за деца под 15 г. - значи точно навреме се включваш :ok:

Rizar:

--- Цитат ---На доста от кутийте на влаковете вече слагат знак, че не са за деца под 15 г. - значи точно навреме се включваш
--- Край на цитат ---
И значи че да се занимаваш със влакове не е детско, както някои мислят.  :good:

pavel75:

--- Цитат на: Koicho98 link=topic=4034.msg82931#msg82931 date=1350838096 ---Здравейте,
Казвам се Койчо,на 14 съм(знам че повечето са против по малките в жп моделизма,но съм много запален фен)живея в Стара Загора,уча в строителен техникум по строителство и архитектура (8клас).Много съм запален по това хоби и вече имам няколко плана,но трябват средства.Нашите са малко против ,но не мога да се откажа от това хоби. :) :( 

--- Край на цитат ---

Здравей,

не съм чул нито един да е против малките, останал си с грешно впечатление. Защо вашите са против това хоби?

Koicho98:
Ами според тях съм още малък и няма смисъл да давам пари за такова хоби. :resent: :resent: :resent:Просто не са съгласни че искам да дам повече от 1000лева за влак и ландшафт.Незнам честно казано всеки лев за това хоби си струва и красотата коята се получава след завършването на макета никога не би ми омръзнала. :) ;)

pavel75:
Ти лошо си представил нещата пред ваште. Защо си им казал 1000 лв. Няма такова нещо. Това хоби не е за година две. Почни със някакъв сет. По-натам ще си вземеш още вагони, другата година още някой локомотив. Нещата стават бавно.
Ето ти една идея - хвани баща ти да ти помогне да си направиш основата за бъдещ макет. Там първоначално ще редиш релсите, а като станат повече ще стане и макет.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия