Колеги,
това не е винтоверт, а отвертка и няма регулатор на оборотите. Стъпката на оборотите е винаги една и съща.
Врътката е за настройване на "силата" на завъртане (най-просто казано) от 1 до 6. При 1 малко след завъртане до край започва да "прескача" за да не разбие главата на винта и битчето. При 6 завива без прескачане докрай до разбиване на всичко що може да се разбива.
Пробвах всички варианти за даване на късо и на двата ключа- не върти. При директно подаване на напрежение от акумолатора -работи. С мултицета не мога да замеря нищо защото всичко е свързано и винаги дава контакт.
И накрая най-големия шаш !

След пол.часово ровене из карантията на машинката, накрая взе че отпуши и сработи. Доста внимание отделих да видя как големия бутон натиска двата ключа, да не би случайно да натискам под точно определен ъгъл, когато сработва. Натискането е винаги едно и също. Първо задейства лостовия ключ и веднага сед това МП-то. След период на няколко нормални срабования пак настана момента на спиране след 1/2 оборот

Общо взето на мен ми се струва, че проблема идва не от ключетата или мотора, а от платката защото когато спира след 1/2 оборот светва лампата индикираща, че се зарежда- което не е нормално. Ако ключетата са прецакани механично, то няма как да задейсват лампа, която трябва да свети само когато отвертката е поставена за зареждане. В редките мигове на нормално сработване, индикатор-батерията не сетва (както си е нормално)
И още нещо !
От как взе да ми прави проблеми, когато я посравя за зареждане индикатор-батерията светва за секунда и изгася, а преди светеше в зелено (т.е. заредено) до снемане от зареждане. Като, че ни някой чип се е прецакал и "запушва" системата 1 сек. след сработване, колкото да врътне 1/2 оборот
Я вижте все пак какво представлява цялата платка...