Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

Модул за обръщателно ухо

(1/5) > >>

Vlado:
Оказа се, че освен Lenz имало и други фирми, които правят такъв модул. Има го даже и в "Конрад". Номерът е: 210325-62 с цена 38,95 Евро, като се предлага и на части (Bausatz) - 210324-62 с цена 30,95 Евро. Тъй че "Ибей" вече става излишен, а модулът на една ръка разстояние.

mill:
на 2 месеца чакане, ;)
http://www.conrad.de/goto.php?artikel=210325   -директен линк - 210325

pach:
Ако Владо го има в разглобен вид , нека ми напише тук всичсо което е написано на интегралната схема (чипчето) - струва ми се , че е нещо обикновенно (а не програмируемо) - тоест мога евентуално да го откопирам и да минаваме по-евтино и бързо !!! ;)
...или както казва Pavel1975-стига сме пълнили гушите на западняците!!!
 ;D

Vlado:
Отиди на www.conrad.de и там като напишеш един от номерата дето по-горе съм описал, ще ти излезе модула. В дясно на страницата му има упътвания в pdf формат (пише Bedienungsanleitungen:) на различни езици, единият от които е английски. Вътре в упътването има и СХЕМА на модула с точно описание на всички елементи по платката.
Ако не успееш да намериш нищо ми напиши, ще ти пратя файла по мейл.

pach:
Мда , за съжаление чипчето е микроконтролер , тоест съдържа програмен код  който разбира се е заключен за четене , при това е качена на чип който вече не е най-нов , свален от производство.
Ще трябва да се оправяме с ресурсите от мрежата. Има доста приятни схеми барабар и с програмите за чиповете , но нещо за "ухо" до сега не съм попадал >:(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия