Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models > Създаване, ремонти и усъвършенстване на модели | Creation, repairs and tuning up models

БДЖ серия 52 от Владо, Иво и ко.

<< < (7/8) > >>

piko1:
снимката е правена 1997 тя е правена след основен ремонт на машината мен ми стана странно наистина
 интересно е че примерно на 15160/1976 жалузите са идентични с нашите както и дръжките и само се различава по фаровете
крако наистина ще ти дърпам ушите
чувал ли си за еволюция на серията те от V 60 1001  до 18123/1984 виж колко разлики има

KRAKOMOBILA:
Каквото и да си говорим - независимо от близките заводски номера - едните машини са си излизали като немски V60, а другите като Български V60 - просто си има договор и проект, които трябва да се спазва както за Немските така и за Българските железници - тъй, че това със заводските номера няма да направи модела по-близък или по-далечен от нашите локомотиви. 345 са си 345, БДЖ 52 са си БДЖ 52.

Vlado:
Нещо не мога да схвана какъв е спорът, но мога да ви уверя в едно - външният вид на моделите ще е важен, а не от кой номер произлизат, дали същият се различава с една цифра от друг или нещо такова...  :blink:

piko1:
чувал ли си за еволюция на серията те от V 60 1001  до  18121/1983 (52-293) виж колко разлики има просто виж
ти си го наизустил и си бъбориш колкото да не заспиш не знам кой ви вкара в главите това с различията пак ти казвам на 90% са еднакви DB 344 034-4 с  52-16 до 52-45 от една партида са с поредни серийни номера са едва ли не са строени една до друга освен фаровете аз по снимките не виждам други разлики да мога да греша не отричам

Влади спокойно спорим за очевадни неща но просто колегата спи и от много зубрене и повтаряне на една и съща лъжа по 1000 пъти тя е станала истина

Vlado:
Кучетата лаят, керванът си върви...  :yes:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия